PWO Snack 93: Biggest Loser Jonathan

Här är senaste PWOsnacket där jag pratar Biggest Loser, Jonathan och vår relation. Jag går också igenom hur trött jag är på denna förbannat skeva syn vi har på tvspelande idag.

 • Kalle Dynge Alvin

  tjena!
  när anser du att man är för sjuk för att träna?
  min sambo tycker att jag borde känna efter mer än jag gör och inte träna när hon tycker att jag är sjuk så tänkte kolla med dig som ändå har utbildning innom träning och sånt.

  btw svin sköna tishor!
  mvh / BAMF

 • Arvefalk

  Tjenare!
  Älskar dina PWO: snack! En stor höjdpunkt i veckorna!
  Har velat testa din Gateway ett tag men har inte blivit av pga att den innerhåller kreatin. Körde rent kreatinmoohydrat från body science innan men upplevde att jag fick mycket finnar av det i ansiktet och på ryggen. Därför slutade jag med det och det har blivit sjukt mycket bättre.
  Men då till frågan, såg att i din gateway var det Kreatinpyruvat och inte kreatinmonohydrat som i de flesta pwo:er. Vad är det för skillnad på dessa två kreatiner?

 • fredrikflink876

  Hej Mikael!

  Först vill jag säga att er BCAA och Nova är några av dem bästa tillskott jag tagit. Och PXL är apbra när man sitter och transkriberar till sitt examensarbete. – All credd till er!

  Å nu till sak:
  Sysslade med fäktning under fem år i min ungdom vilket har gjort att höger sida av min överkropp (framförallt axelmuskulaturen) är bra mycket större och starkare än min vänstra.
  Vad kan man slänga in för att göra vänstra sidan starkare och större?
  Nu tränar jag styrkelyft/styrketräning 3-4x/veckan med fokus på de fyra basövningarna.

  Ha det fint!

 • Robin Månsson

  Hej Mikael!
  Hoppas att allt är bra. Jag provade idag er PWO gateway blandad med Nova som velat prova och haft höga förväntningar på. Dock kände jag inte så mycket och tänkte kolla om du har någon tanke vad det skulle kunna bero på?

  Tack på förhand!

  /Robin 🙂

 • Johan Flygar

  Hej Mikael. Vill vara klyschig som alla andra här och tacka för en grym kanal! Alltid finns det något att diskutera runt fikabordet på jobbet. Har precis införskaffat mig en ab roller och undrar vad du har för synpunkter på den. Har dem senaste åren inte haft problem med rutorna men är sugen på att börja köra mer med denna istället för andra övningar. Hört att många får ont i ryggen av dem, testat den i ett par veckor utan att upptäcka några problem. Är rollern 2016 års beach trend? Tackar //Johan

 • Tobbe

  Hejsan jag undrar hur man kommer igång med kosten på bästa sett?