Frågor och Svar

Aaaaah fuck! Jag är så himla ledsen! Missade helt att jag inte bloggat igår och har därför inte bjudit in till nya frågor för Dagens PWOsnack! Vi löser det lite enkelt dock. Jag letar runt lite och skrapar ihop ett gäng frågor så fyller du bara på här i kommentarsfältet!

Återigen sorry för detta. Dagen är kung iaf eller hur?! Det är fredag och helvete va nice det ska bli med helg. OUUUFF! Jag drar ett blogginlägg till lite senare och efter PWO-snacket! TACK!

unnamed

Hörs i kommande PWO-snack!

AV OUT

 

 • Pehron

  Hej, har du några tips för att rodd och pull-ups ska kännas mer i ryggen än biceps? Eller har du tips några ”bättre” övningar med hantlar?
  Tack för svar, ha re gött! Mvh Pehr

 • Matte

  Tjenare Micke! Jag är en sån jäkla materiallirare när jag ska satsa på något. Har börjat gymma och fastnar i att man lär ta kosttillskott för att få bästa träningsresultat. Just nu så pluggar jag och måste prioritera på det jag köper! Kan inte du göra en liten rangordning på vad som är viktigast och hur stor inverkan varje tillskott har. Är med på att Regenerate är det viktigaste men hur ser det ut med resten? Tackar för svar och ha en nice helg!

 • Johnny-Adam Nilsson

  Hej Micke! Var under en period eller rentav under ca 5 år en hardcore gamer och speciellt av WoW men insåg sedan att man kanske borde ha ett jobb och en hyffsad fysik så förra året blev det träning för första gången på väldigt länge och ingen mer skitmat. Ett år senare är vi nu 14kg lättare och har lite muskler och satsar fullt ut mot Göteborgsvarvet. Har legat lågt på kalorier senaste 2-3 månaderna för att skaka av det sista fettet inför varvet och efter varvet vill jag bygga muskler och styrka så min fråga är väl egentligen hur jag bäst går tillväga med det ? Är det så enkelt som att äta rätt och mycket och träna mycket och smart ? Känner personligen som att det nästan känns svårare med bulk än deff men det kanske bara är jag…

 • Andreas

  Tja Micke! En icke-tränings fråga. Har du något tv/data spel du ser fram emot lite extra i år?

  Har precis börjat köra Gateway + Nova innan passen och det ger verkligen mina gympass ett extra lyft. Tack för alla tips du ger och fortsätt med ditt arbete inom träningsvärlden. Du är en stor förebild för mig 🙂 Trevlig Helg!

 • simon

  Tjabba tjena Micke!
  Har några funderingar kring rehab, knärehab mer specifikt. Har du några bra övningar som verkligen stärker hela paketet?
  Fråga två, vilken repetitionskala tycker du att man ska ligga på i knäböj om man som jag då har knäproblem? Höga eller låga?
  Tredje funderingen, kommer Pxl säljas i matvarubutiker i framtiden?

  Ha det bäst och fortsätt med det ni gör!

  PS. Nova och gateway slaktar ????

 • Simon

  Hej!
  Jag har en fråga angående kreatin, det är nämnligen som så att jag har under de senaste åren testat en rad olika produkter med kreatin i, får sån sjukt bra tryck av det men priset är dålig hy i ansiktet, extremt dålig. Och Läser man om kreatin så finns det ingen forskning eller liknande som tyder på att det kommer från kreatin. Har även testat era produkter med kreatin i och samma sak, vad kan det bero på?

 • Kalle Dynge Alvin

  hur är storleken i era nya tishor om man jämnför med eran AV tshirt?
  så man beställer fel för förra va lite tight 🙂

  ps det uttalas [All-vin] 😉

 • Viktor Mossfeldt

  Tjenare Micke! Tack för grymma produkter och snygga kläder!

  Nu till en fundering. Håller på med pilbågsskytte på fritiden och efter tävlingar så upplever jag en trötthet, inte rent kroppsligt utan mer i hjärnkontoret. Skulle regenerate kunna lösa ett sådant problem? Har spekulerat ett par veckor men inte testat så tar tillfället i akt och frågar kreatören själv.

  Tack en gång för alla produkter. Sambon och jag njuter av dig och ditt pwo snack. Så fortsätt som du gör. Du har garanterat vår tumme upp var gång!

 • m0cus

  Hej, Gillar dina PWO och hoppas att de fortsätter. Jag tränar på morgonen då det passar mitt liv bäst. Vi har två små killar hemma som kräver sin tid och då finns bara alternativet att träna innan jobbet och alltid på fastande mage. Det jag undrar är om BCAA och PWO funkar att blanda ihopp och svepa påväg till gymet? BCAA ska tas på fastande mage sägs det och innan träning men hur blir det om man blandar det med PWO? Då räknas det väll inte som fastande mage? Fortsätt med det du gör. Ok, jag kan inte kommentera dina produkter då jag inte lyckats trycka på ”beställ” knappen enu och gärna vill veta detta innan.

 • Jonas

  hej, är 17 år och undrar om jag kan börja med pwo nu? det är väl inte farligt på något vis ? ha en bra dag, och fortsätt med pwo snack 🙂

 • Marcus Mattsson

  Tjena.
  Finns det något ställe i Norge där man kan få tag på AV tillskott och kläder?

 • André Fröjd

  Tjena Micke!

  Jag är 20 år och har tränat lite då och då de senaste fem åren. Men nu senaste halvåret har jag verkligen tagit ett kliv fram och gjort träningen samt kosten mer seriös. Tränar 3-4 gånger i veckan. Vill bli starkare men ändå inte bygga på mig för mycket muskler då jag är en golfspelare på elit nivå.

  Född med en ovanlig blodsjukdom (diamond blackfan anemi) och med den tillkommer att jag blir lätt trött och seg pga lågt hemoglobin. Har även fått veta att leucin kan hjälpa min sjukdom genom att jag kan börja bilda eget blod.

  Tänker köpa lite produkter från er så som Whey, bcaa. Nu till min fråga, Ska jag köpa regenerate pga eaa som finns eller Nova för att bli lite piggare samt att klara lite mer reps…?

  Och har inte riktigt förstått vad Bio-colostrum är till för heller…?

  Du är en stor inspiration!

  /Mvh

 • Viktor Herrlin

  Tjena Micke! när får ni in ”AV BE TEE i storlek M?

  Tänkte fråga dig en annan fråga angående mina biceps eftersom jag ej fick svar förra gången. Mina biceps ser lite ojämna ut och där jag ser större ut är högerarmen som jag är starkare i också, har du något tips för att jämna ut dem?

  Fortsätt med dessa videor, peace!

 • Jens Gustafson

  Haloj
  Jag undrar om det går o göra så dessa underbara pwo snack går att se/lyssna på i offline läge? Har ej wifi på gymmet o älskar o köra kondition o lyssna/titta på ditt snack! Med vänlig hälsning, Jens

 • @imgonnabeahunk

  Hallå!

  Har precis upptäckt denna kanal, kul initiativ och riktigt schysst att du delar med dig av erfarenheter och även konkreta tips. Väldigt schysst!

  Jag har precis fått hem mina AV-tillskott. Men, dessvärre inte bara glada miner. Eller ja, det är inte dina produkters fel, det råkade inte passa mig bara.

  Nova – för pump, vart är den? Jag tillhör nog den sällsynta skaran som dessvärre inte känner av någon effekt. Jag tog två skopor i morse t ex, men det blir ingen skillnad. Därmed inte sagt att den inte är bra, med tanke på alla andra som får så bra effekter. Men, dessvärre får jag meddela att den inte passade mig. 
Kanske Omegan hade varit ett bättre val för mig då den har både Beta Alanin och massa koffein, men Novan var ju bra för den inte har Koffein. Men ja, nu får det räcka med beställningar ett tag, annars går inte resten av månadsekonomin i hop ; )

  AV – Whey, ja, det är proteinpulver så det fyller sitt syfte. Jordgubb tror jag smaken var, och jag gillade hur finfiltrerad den var och smakade bra. 

Regenerate – Mycket god, märker väl inget direkt i måendet, utan jag litar på att det den utlovar fungerar.

  En annan synpunkt som kan vara bra för er att känna till. Jag jobbar till viss del med kundupplevelser och vill ge ett tips på hur ni levererar paket. Låter kanske skitlöjligt detta, men ett tips är alltid ett tips. Paketet jag fick var väldigt stort i förhållande till att det bara var tre burkar som skulle få plats. Det var ca 50% outnyttjad yta utfyllt med papper. Det jag tänker på är kort och gott att det blir en gnutta extra besvärligt att bära hem detta. Nu är det inte så att ett köp står och faller på den punkten, men det handlar mer om att upplevelsen hade varit bara en superlitengnutta bättre om paketet var i en mer lämplig storlek. Jag är fullt medveten om att det finns många faktorer som påverkar detta och har ingen som helst insyn i er produktion och det är inget klagomål, utan bara en tanke jag ville dela med mig. 

Hur som helst. Det jag egentligen ville fråga, när frågan ställdes i ett tidigare inlägg:

  Jag tänkte höra, vad har du för tankar kring träning inför hinderbanor-lopp. Jag ska springa ToughViking den 14 maj och de krångligaste hindren är t ex att ta sig över containrar samt att springa uppför den där stora rampen. Jag kan tänka mig att basövningar överlag, i synnerhet överkroppsövningar som pullups, stångrodd, militärpress och dips t ex kan vara bra. Eller egentligen alla övningar där man lyfter sin egen kroppsvikt. Några tankar?

  Och sist men inte minst, vad bänkar Emelie? Och om du skulle vara en godis, vilken godis skulle du vara då?

 • Jessica Virgin

  Yooo!! Älskar dina PWO-snack, lyssnar alltid på dom när jag lagar mat eller gör matlådor – perfekt!
  Fråga: Har ni planer på att göra ett Kasein någon gång tro? Med tanke på de helt otroliga smakerna på er BCAA och AVWhey så ahde ett kasein varit en dröm att vispa till ett Fluff ?
  Fråga 2: Är nyfiken på hur processen går till när ni har en ny ide på en smak eller en produkt. Spånar ni tillsammans eller på varsitt håll du och Emelie? Vore så intressant att höra lite ”behind the scenes” när AV tar fram en ny produkt ?
  Tack för att du är så ärlig i allt du gör, aldrig något bullshit??

 • hannnaaa

  Angående gladiatorerna, fick praktik på gladiatorerna denna säsong och SÅKLART den säsongen du inte var med. Det var lite surt 😉 Men det var otroligt roligt att träffa alla människor och få den erfarenheten på en sån stor produktion!

 • Matte

  Tja! Tänkte höra hur det är med mineraler, vitaminer och omega 3? Hur får du i dig tillräckligt med det? Räcker det med nova och regenerate? Tack för svar och du ska veta att du är toppen!

 • Peter Johanson

  Hej din mysiga norrlänning:-)
  Börjar med att tacka för alla pwo-snack! Alltid kul och se dig i rutan. Höjdpunkterna varje vecka!!! Har bara en fråga. Gillar pxl som fan.. Vet att ni gjorde den för gamers (spelar själv ps3). Men nu till frågan: Kan man jämföra pxl med bla nocco,celsius mm eller ska man klassa den som en helt egen grej?
  Ha det bara sååå gött mannen och fortsätt med det du gör.. Vår allas man crush;-) Kram och flex (Flexa nu) PS Gitaren i bakgrunden. Lirar du något? Visste inte att du spelade gitarr…

 • Sebastian Ågren

  Gött att de vankas nytt avsnitt snart. De dödar lite tid då jag jobbar natt. =)

  Gillar inte att köra triceps. De man gruvar sig för ett par dagar. När jag väl kör triceps. Kan jag inte bara gå in och mata hela tricepspassaet med typ 7-10 sett viktade dipps? Dvs en övning, inga konstigheter. Eller är de bättre om jag kör typ 3 olika övningar med 3-4sett på varje istället?

 • Sebastian Ågren

  Bonusfråga: Hur ställer du dig till denna fråga som Östersundsbo som du la är i grund och botten!?. Om du ska resa till Örnsköldsvik, säger du då att du ska resa upp till Ö-vik eller ner till Ö-vik.?

 • Felicia

  Halloj Micke! 17-årig tjej från Norrland här. Tränar på gym 4 gånger i veckan och spelar innebandy en dag. Vill bygga mer muskler, men vill samtidigt inte lägga på mig mer fett utan tvärtom. Dock vet jag inte riktigt om det är optimalt för mig i så ung ålder att deffa.
  Vad tycker och tror du? Vill minska i fett och öka i muskler – är jag för ung för detta? Bör jag äta mindre i min unga ålder?

 • André Nyström

  Hej Micke, Ska köra min första tävling (men´s physique) ,har en vän som coachar mig med mat och kost men inte heller han har tävlat innan på detta sett då han satsar fullt på crossfit , Min fråga: Tips angående de sista veckorna/veckan för att komma stenhård till scenen gällande (fett i kosten , vatten intag , salt , kostilskott mm ) . Diggar er rejält grymt snack varje gång! Bra motivation i deffen keep it up!

 • Sofia Maxén

  Hej Micke! Tänkte börja med att säga att du och Emelie Ger mig sjukt mycket insperation till träningen! Till frågan: Jag får sjukt bra kontakt i min höger arm när jag tränar triceps men får knappt någon kontakt i min vänster arm, vet du vad detta kan bero på och har du något tips vad jag kan göra för att få samma kontakt i vänster??

 • Nygga

  Tjena Micke.
  Har en fråga angående träningsupplägg.
  Va finns det för fördelar samt nackdelar med ett Tryck/Drag/Ben upplägg gentemot ett klassiskt upplägg så som bröst/triceps, rygg/biceps.. aah du fattar kanske vad jag menar.
  Själv kör jag ett träningsupplägg likt de förstnämnda, egentligen bara nyfiken på hur du ser på det.
  Sorry om frågan är svår att ge ett svar på.
  Hälsningar från Wärmland.

 • Lucas

  Hej Mikael!
  Vill börja med att säga att du är grym! Tycker du verkar ha väldigt sunda värderingar och är en fin människa.
  Jag undrar om du har sett Kalle Zackari Wahlströms senaste program ”gympaläraren”? Om inte undrar jag ändå vad du tycker och tänker om att barn och ungdomar rör sig allt mindre, blir mer och mer stillasittande och fastnar framför mobiler, sociala medier och spel? Intressant att höra hur du tänker kring detta då du själv spelar mycket och ägnade många timmar år detta när du var ung.

 • Carl molander

  Tja micke! Jag är ny på gymmet och jag och en kompis tävlar vem som kan bygga bäst kropp på ett par månader… därför undrar jag om du har några övningar som ger resultat snabbt? Har hört att chins ska vara riktigt effektivt.

  • Simon Wigström

   Man bygger inte en bra kropp på ett par månader. Men tips på Övningar som tillsammans bygger hela kroppen är Knäböj, Marklyft och Bänkpress.

 • Simon Wännman

  Hejsan!
  Jag kan inte hitta kontakten när jag kör bröst. Kört bänkpress, hantelpress, flyes, cable cross och varierat med lätta och tunga vikter men jag känner inte att brösten jobbar. Har du nått tips på nån teknik eller vad jag kan göra för fel? Är väl svårt när du inte vet hur jag utövar övningen men hade blivit överlycklig och vakna upp på morgonen med lite träningsvärk i brösten. Tack för att du gör dina PWO-snack!

 • Liam Hansen

  Tjenare Tjenare Micke!

  Det är så att när jag kör dips, så får jag ont i nyckelbenet, vad kan detta bero på?

 • Peter Wåhlén

  Hej Mikael,
  Ett par dagar i veckan kör jag tung styrka och sedan efter det högintensiv cardio, hur gör jag då med bcaa, skall jag köra en extra dos under cardion?
  Sedan finns även en fundering ang fusion core, provade den förra året och fick ett riktigt bra resultat… Vad är hemligheten?
  Tack för allt ni gör och all credd till att ni har jordens bästa smaker på era produkter! Och ja, Nova och Gateway ihop sitter som en smäck…

 • Liam Hansen

  Tjenare Tjenare Micke!

  Har 2 snabba frågor som jag vill ha svar på:
  1. När jag kör dips så får jag ont kring nyckelbenet, vad kan detta bero på, och vad kan man göra åt det?
  2. Hur tränar man bort svank rygg?

 • Simon Wigström

  Halloj Micke! Har en fråga angående Gateway. Har under en tid tagit Gateway och Nova vilket tidigare har funkat hur bra som helst för pump, tryck och fokus. Men, har märkt att det inte spelar någon större roll hur bra jag har ätit under dagen innan träningen för samma sak händer. Det där lilla goa pirret och fokusen man får när Gateway verkligen slår till i skallen försvinner ganska tidigt under passet och jag börjar känna mig hängig och trög. Får rejäl tryck o fokus och det verkligen slår till men efter en halvtimma så försvinner hela effekten. Så till min fråga! Finns det något jag kan göra för att effekten ska verka längre? Inte nödvändigtvis starkare men längre

 • Filip

  Varför har det blivit så lite streams det senaste? Saknar det sköna snacket där inne!

 • Adam Häggblad

  Tjenare Micke!

  Jag är en kille på 20 år, och har hunnit varit aktiv på gymmet i ca. 4,5år, och går verkligen all in.
  Med att bland annat ställt alkoholen på hyllan sedan en lång tid tillbaka.

  Men nog om det, jag har en fråga till dig.
  Vet du hur man kan träna upp sig i chins, på bästa sätt??

  För så fort jag hänger mig i chinsräcket nu, så känns det som att jag skulle vara fastkedjad i golvet.. Och det var lika enda sen när jag började träna på gym..

  Det tar verkligen stopp med andra ord.
  Och jag är glad om jag bara kan göra ett par stycken chins.

  Jag nöter även mycket i latsdrag. Som då högreps och tungvikt varierar, lika så med brett -och smaltgrepp.
  Sen kör jag även mycket kabel -och hantelrodd, och försöker även köra mycket baksida axlar.

  Men det verkar ändå inte hjälpa..

  Vet du vad jag gör för fel, och har du några andra tips på övningar eller annat som kan hjälpa?
  Så man som sagt iallafall kan göra ett tiotal chins i framtiden?

  Tack på förhand, och fortsätt med det ni gör!!
  Ni är en enorm inspiration!

  Mvh: Adam

 • Jonas

  Hej Micke
  Jag är 33 år o tränar inför Tough Viking o den träningen innebär mycket löpning o uthållighets träning! Har droppat 8 kg i vikt! Nu till frågan: efter loppet så vill jag bygga upp min volym igen hur gör det det på bästa sätt? Är det viktigast att lyfta tung el är det att muskeln ska vara helt slut? Några tips på just volym bygge!

 • Rickard

  Hej!

  -fråga/fundering
  Jag kör med alla dina produkter förutom Fusion Core, PXL och Bio-Colostrum,

  Men nu senast när jag gjorde en beställning slängde jag med Bio-Colostrum en produkt som de inte pratas så mycket om, betygen på gymgrossisten kan jag inte ta som seriösa. De var ännu lättare att köpa den då för jag har inte varit missnöjd med någon av dina produkter än så länge. Kan du berätta lite om den och använder du den och när i så fall tar du den. Jag kör nämligen din bcaa under passet sen efter passet tar jag regenerate i bilen hem och duschar och varvar ner ca 1.5h senare
  tar jag bio-c ihop med mitt vitargo gainer. Den har en fruktansvärd god smak ihop med chokladen och gör min vitargo gainer godare!

  Tack så mycket! micke gav mig 15% på hela sortimentet om jag skriver som avslutning Gateway och Nova är awesome!
  Nä men seriöst riktigt bra produkter tack!

 • Linda

  Hej Micke! Tack för all inspiration, skratt och klokheter du delar med dig av i dina pwo-snack. Och tack för att min vardag förgylls av era grymma tillskott. Jag har en fråga angående dessa tillskott, närmare bestämt om regenerate. Jag är spinninginstruktör och har morgonklass (6.30, 45 min) varje vecka. Efter passet väntar en arbetsdag där tröttheten efter passet snart gör sig påmind. Tror du att regenerate efter passet kan hjälpa mig dessa dagar, fastän jag inte tagit ut mig helt under passet? Är det överlag lämpligt att ta som återhämtning efter ren konditionsträning?

 • Ellinor

  Hej Micke, först och främst tack för allt Ni gör i eran verksamhet kring tillskott har testat mycket men det är INGA som kommer upp i samma nivå som era. Galna grejer!

  Nu till lite frågor;
  – Anser du med din kunskap kring tillskott att PWO:s, kanske till och med Nova i ert fall, skulle ha någon inverkan på blodtrycket? Läst både det ena och det andra kring detta.
  – Vidare till brutal träningsvärk, har en tendens att under mina benpass ta ut mig tills jag inte vet vad jag heter ( på gott och ont, TACK gateway!!) och då är regenerate helt awesome. Man blir människa igen på ett kick. Min fundering är då huruvida regenerate skulle kunna hjälpa t.ex. dagen efter benpasset också för att hjälpa med återhämtning eller har du något bättre tips?
  – Favvoövning på gymmet just nu?
  – Favorit käk??
  Och sist; – Tips på bra övning för nedre delen av ryggen?

  Fortsätt med det du och din fru gör, riktiga inspirationskällor för mig och det har ni varit länge!

  Ha det bäst!

 • Carl molander

  tjena! Jag har börjat med en väldigt speciell form av träning. om du kollar ido portal på youtube så ser du hur den fungerar. men för att klara den så behöver jag bygga bra styrka i ”basic musklerna” som bröst,lår,rygg- alltså dom som är mest vanligt att man tränar. har du några förslag som man blir stark av ganska snabbt? har hört att chins är riktigt effektivt!

 • Nicklas Söderblom Gräns

  Tjena Mikael!

  J’vlar vad nöjd jag är med Gateway. Fick en ny insikt i detta när den tog slut och jag var tvungen att träna 1 vecka utan. Oslagbar pump och energi under träningspasset!

  Nu till mina frågor!!
  Om jag ex. ska få i mig 2g protein/kg. Räknas de 24g aminosyror som finns i renegade in i dessa 2g protein/kg?

  När jag kör Böj får jag ett jäkla tryck i ländryggen. Är detta vanligt? Blir nästan mer trött i ländryggen än vad jag blir i benen…
  Kör mer mot ”low bar” hållet om det gör någon skillnad.

  ps, Bra jobbat med de nya kläderna, mycket snygga!!
  Ha det bra!

 • Robert Csiki

  Hej Mikael.
  Tack för riktigt grymma pwo snack och även till dina produkter. Nu till min fråga: vill bli av med underhudsfettet vad ska jag köra för cardio men även bävara muskelmassan som jag har.
  Mvh / Robert

 • keelvintraan

  Hej hopp Mikael H! Bra produkter och jag undrar mest hur det går med din rörlighetsträning och om du kommer ta in de gamla restless tishorna?
  Hade bäst och fortsätt vara så genuin och vänlig som du är!

 • André Fröjd

  Tjena Micke!
  Har en fråga angående regenerate. Hur mycket Leucin är det i den, står bara 15 eaa.
  Har köpt regenerate, whey och gateway. Kan inte säga mer än annat att jag är supernöjd! Fantastisk smak.
  /Mvh

 • Andreas

  Tjena Micke ! Testar dina produkter just nu , din Whey chai latte är gudomligt god ! Gateway och Nova ger passen en extra push, stämmer verkligen att det är en magiskt kombination! Vilket resulterade i ett person bästa i bänkpress! Tackar vi för 🙂 nu till min fråga , jag har efter att ha spelat handboll på elit nivå lagt av för 3 år sedan och nu på senaste månaderna(ca 7 månader ) börjat satsa rejält på styrketräningen, jag är 191 cm och väger 90 kilo , och är sugen på att inom 2-3 år testa tävla i Atletic fitness , hur tränade du för att bli ännu bättre i chins och dips ? Ligger i dagsläget på cirka 16 chins och 25 dips med egen kroppsvikt ! Tack för att du inspirerar oss alla !!!

 • Madeleine

  Hej!
  Jag jobbar som sjuksköterska och mina arbetspass består av dag, kväll, helg och natt. Rutinerna kring mat blir ibland lidande, helst när man jobbar natt. Behöver lite tips på hur jag ska tänka kring matintag på natten. Jobbar oftast som mest 2-3 nätter i rad.
  Tränar ca 5 pass i veckan och är alltid extra låg på energi efter nattjobb.

  Blir en beställning av er inom kort!
  Keep up the good work! Ni inspirerar verkligen! 🙂

  /Madeleine

 • Markus

  Hejsan Mickelito!
  snabbt på frågan!
  Har känt ett tag att jag kan helt plötsligt bli seg/trött på dagarna och att jag inte kan tänka riktigt klart. känns som ett tom rum i skallen utan att något kommer upp när man försöker tänka haha, Kan det vara så att jag har brist på magnesium eller järn i kroppen!

  Fortsätt med det ni gör! ni är helt grymma och förgyller ens vardagar med PWO snack! Keep going!

 • Emmelie

  Häj!
  Hur kan jag räkna ut hur mycket protein jag ska få i mig per dag? åtminstone på ett ungefär. Går det?

  Tack för alla skratt och din ärlighet, tummen upp!

 • disqus_CzR1FyQfF2

  Hej!
  Jag tar och har tagit Tamoxifen i 2,5 år, vilket är en receptbelagd medicin mot gynekomasti, något jag har haft sen 15 år ( är idag snart 20 år). Jag undrar om en PWO och då Gateway i synnerhet har någon påverkan på min medicinering dvs om en PWO har en dålig inverkan på effekten av min medicin? Jag tränar 4-6 ggr i veckan så det blir en del PWO’s.

 • Felicia

  Halloj Micke! 17-årig tjej från Norrland här. Tränar på gym 4 gånger i veckan och spelar innebandy en dag. Vill bygga mer muskler, men vill samtidigt inte lägga på mig mer fett utan tvärtom. Dock vet jag inte riktigt om det är optimalt för mig i så ung ålder att deffa.

  Vad tycker och tror du? Vill minska i fett och öka i muskler – är jag för ung för detta? Bör jag äta mindre i min unga ålder?

 • Fredrik Christensen

  Hallå!
  Bör man undvika rent kreatin under diet?
  Gateway är så awesome!!!

 • John Truong

  Tjena Micke! Tack för helt underbara pwo snack. Vad anser du om Kreatin under diet? Är otroligt sugen på en gateway/Nova combo. Men kanske bara få hålla mig till novan under dieten.

  Ha de gött!

 • Ebbe Cool

  Tjenixen Micke!
  Köpte Whey med smak av Chai av er precis när den kom ut, dock tycker jag att den i princip endast smakar kardemumma. Såg att ni uppdaterat den, hur stor är förändringen och vad har ni gjort med smaken i uppdateringen?
  Är nöjd med alla era andra produkter!
  PS. Gateway NOVA slår allt och alla, outstanding!
  Med många coola hälsningar Ebbe Nyström.

 • Simon

  Hej! Fortsättning på mina problem med kreatin och dålig hy. Jag har testat rent kreatin men inte sedan jag började misstänka att det var kreatinet, efter det har jag endast testat med diverse produkter som innehåller kreatin. T.ex. Regenerate och gateway. Vad kan det bero på? Jag undrar också om ni kommer att släppa en recovery produkt utan både koffein och kreatin?

  //Simon

 • Andreas

  Hallå hallå Micke ! Testar dina produkter just nu , din Whey chai latte är gudomligt god ! Gateway och Nova ger passen en extra push, stämmer verkligen att det är en magiskt kombination! Vilket resulterade i ett person bästa i bänkpress! Tackar vi för 🙂 nu till min fråga , jag har efter att ha spelat handboll på elit nivå lagt av för 3 år sedan och nu på senaste månaderna(ca 7 månader ) börjat satsa rejält på styrketräningen, jag är 192 cm och väger 90 kilo , och är sugen på att inom 2-3 år testa tävla i Atletic fitness , hur tränade du för att bli ännu bättre i chins och dips ? Ligger i dagsläget på cirka 16 chins och 25 dips med egen kroppsvikt , vad behöver man ligga på ? Tack för att du inspirerar oss alla !!!

 • Felicia

  Halloj Micke! 17-årig tjej från Norrland här. Tränar på gym 4 gånger i veckan och spelar innebandy en dag. Vill bygga mer muskler, men vill samtidigt inte lägga på mig mer fett utan tvärtom. Dock vet jag inte riktigt om det är optimalt för mig i så ung ålder att deffa.

  Vad tycker och tror du? Vill minska i fett och öka i muskler – är jag för ung för detta? Bör jag äta mindre i min unga ålder?

 • Carl molander

  tjena! Jag har börjat med en väldigt speciell form av träning. om du kollar ido portal på youtube så ser du hur den fungerar. men för att klara den så behöver jag bygga bra styrka i ”basic musklerna” som bröst,lår,rygg- alltså dom som är mest vanligt att man tränar. har du några förslag som man blir stark av ganska snabbt? har hört att chins är riktigt effektivt!

 • Pontus Ek

  Name this song: ”As long as there’ll be music, we’ll be comin’ back again” ?

  Till frågan, vad tycker du om First-Person shooter spel?

 • tom Berntsen

  Är helt förälskad i eran BCAA, grymma smaker och helt klart bäst på marknaden. Har funderat på att testa era pwo produkter men har inte riktigt vågat pga min diabetes, har pratat med min läkare men inte riktigt fått något bra svar. Vet att det är en svår fråga men undrar bara om du har några synpunkter eller tips

 • Österbo

  Hur svårt är det att få tid hos Niki och hur mycket får man pröjsa? Hade du hjälp med väntetiden eftersom du är en offentlig person :)?

 • Torbjörn Steiner

  Tycker att det var klockrent att du pratade om ångest för när man tränar försvinner ångesten o man känner att man kan klara av vad som hels! Om man inte får ut sin ångest så låter man ångesten förstöra sitt liv! Så är det för mig iallafall. En fråga är det bra att andvända pwo varje gång man tränar?
  Mvh Tobbe

 • Carl molander

  Tjena,i ett avsnitt berättade du att bcaa var protein fast som nedbrytet har jag för mig. Men har det samma funktion?är det bäst att köpa whey eller bcaa?

 • Adam Modigh

  Tjena mikael, du jag har en liten rolig fråga till dig som lyder såhär : Antigen så är du tvungen att välja bort styrketräningen i ditt liv, men du får fortsätta med cardio fast aldrig igen röra några som helst vikter/maskiner.
  Eller så får du välja bort allting i ditt liv som har med data/tv-spel att göra.
  Vad har du valt och varför ?…

  // Adam Modigh

 • David B

  Hej Mikael! Har tittat på dina Pwo snack nu under en lång tid och uppskattar otroligt mycket att du lägger tid på detta. Jag har styrketränat i nästan fem år nu och har lagt på mig ordentligt med muskelmassa dock har jag ställs framför ett dilemma. Då jag rycker in i militären i nästan 9 månader kommer jag inte få tillgång till varken gym eller mat på det sättet som min kropp är van vid, samt så kommer det brukas cardio som aldrig förr. Detta kommer säkerligen leda till muskelförlust. Om man återgår till sina vanliga träningsrutier samt kost efter dessa 9 månader kan man räkna med att det tar år att komma tillbaka i samma form igen?