Frågor och Svar 02

Då kommer ett sånt där fint inlägg igen utan så mycket information. Här i kommentarerna skriver du frågorna du vill att jag svarar på i nästa PWO-snack.

Är lite lagom trött idag. Har lämnat blodtester för analys av min lilla kropps vitaminer/mineraler/hormoner. Det är nämligen så att jag ska byta kön… Närå! Fast man ska aldrig säga aldrig… Har alltid velat testa hur bra jag skulle göra mig som tjej. Vi får la se helt enkelt. Emelie kanske blir less på att vara gift med en man och då får man ställa upp vet ni! GE OCH TA!

Jag försöker hinna med så många frågor som möjligt och om jag inte hinner det så återgår jag till det här inlägget för att hämta fler. När det blivit lite väl lång tid så skriver jag ett nytt sånt här.

Det senaste PWO-snacket blev poppis och det gör mig glad. Jag blir alltid glad när något som står mig varmt om hjärtat får mycket uppmärksamhet. Du kan kolla på senaste episoden här nedan:

Vill även tipsa om min nya favoritgrupp… Jag är SÅ besatta av de här franska tjejerna. AJ AJ AJ!

Här har ni ett roligt medley:

Och här en kaxig hiphop cover:

Och en mysig klassiker:

Ha det bra! Hörs och syns i nästa PWO-snack! PUSS!

 • Rasmus Walldoff

  Jag vill få en större tjurnacke! Har du några tips och tricks på övningar för att få större trapz?

 • Peter Wåhlén

  Hej Mikael,
  Jag har tre frågor av lite olika karaktär…
  Ett par dagar i veckan kör jag tung styrka och sedan efter det högintensiv cardio, hur gör jag då med bcaa, skall jag köra en extra dos under cardion?
  Fusion core, provade den förra året och fick ett riktigt bra resultat under den månaden… Vad är hemligheten och varför funkar den?
  Vad anser du om ugnsstekta kycklingklubbor (210 grader 17 min sänker sedan till 150 stoppar in kycklingbrösten och steker dom till 64 grader innertemperatur, blir sjukt saftigt) med skinn, köper hel kyckling (Gyllda) som jag styckar och då får jag ut både klubbor och bröst, och skrov som jag sätter buljong på. Tänkte på fett i skinnet, är det bra fett?
  Tack för allt ni gör och all credd till att ni har jordens bästa smaker på era produkter! Och ja, Nova och Gateway ihop sitter som en smäck…

 • Mikael Johansson

  Yo Mightymike! Jag har två frågor om Regenerate, jag har kört med den i över 2 år och är sjukt nöjd med denna fina produkt, jag undrar om jag kan ta den när jag känner mig lite ”krasslig/smått förkyld” eller att kroppen känns lite tom/sliten?
  En till fråga: Jag får oftast en väldigt stor dipp i blodsockernivån efter jag tagit en full dos av Regenerate, kan det vara för att kroppen suger åt sig alla godsaker i produkten direkt efter träning?
  Sedan vill jag tacka för att jag fick byta några ord med dig under Tyngre Classic 2, ett av mina mål i livet är nu uppfyllt!

 • Emmelie

  Hej!
  Vet du eller har du spekulationer på varför det kan vara så att jag har svårare att prestera vid pass på morgonen/fm VS em/kväll? Trots att jag sovit tillräckligt och ätit som vanligt så känns det inte som att kroppen är med på vad hjärnan vill. (Detta gäller speciellt vid HIIT träning.) Är det ovana eller vad kan det vara? Någon idé? Och eller hur man ändrar på detta?

  Kärlek till pwosnack.

 • Andreas

  Hej Micke!
  Har en polare som dricker 4 protein shakes om dagen vilket gör mig lite fundersam. Har nämligen hört att för mycket protein kan vara påfrestande för njurarna. Min fråga lyder: Är det farligt att äta för mycket protein? Förväntar mig inte värsta läkarrapporten men du kanske har någon insyn om detta.

  Fortsätt med pwo snack! Gör vardagen mycket bättre 🙂

 • Fredrik Christensen

  Tjabba Micke!

  När det gäller BCAA behöver man bry sig om de olika förhållanden som finns, 2:1:1 , 4:1:1 , 6:1:1 eller ska man gå efter hur mycket L-leucin det finns i?

  BTW gateway är grym!

 • Elvira

  Tjenare micke!
  Vill först bara säga att Nova och Gatway är en grym kombination! Och Regenerate efter passen Grymt bra, eran produkter står högst på marknaden, finns inget annat att välja mer än Aldrig vila!
  Nu till min fråga!
  jag är en tjej på 22år gammal och älskar styrketräning, har tränat på gym i 1år nu, men sen innan också, men inte haft råd med kort. Men iallafall! Jag brukar köra axlar en dag i veckan, jag börja alltid med Militärpress funkar bra, och efter kör jag hantellyft åt sidan, men när jag kör den övningen så låser det sig i vänster axel, kan inte lyfta mer än halvvägs och det gör mega ont! Jag är noga när det kommer till hållning på kroppen. men tänkte endå om du har ett bra tips på hur en bra hållning ska vara när man kör axlar över lag.?
  Grymt med pwo snack forstätt med de ni gör!

 • Emelie Sjöholm

  Hejsan Micke! Jag har ingen fråga, men vill bara säga att era produkter är grymma. Kombinationen Nova+Gateway är wow! Det är alltid lika kul med nya avsnitt av PWO-snack. Fortsätt med det fantastiska jobb du och Emelie gör! Önskar er en trevlig helg och peace out 🙂

 • Jessica Virgin

  Yooo där! Tack för grymma produkter o skönt snack i pwo-snacket:) Lite nyfiken på om du vill berätta hur det går till när ni slipar fram en ny produkt du o emelie? Hur kommer ni på nya smaker, vem har vilken roll i hela skapandet osv? Tycker det är så sjukt coolt att ni 2 är hela AV, gör era produkter så genuina jämfört med de stora jätteföretagen som massproducerar.
  Ha de gött o fortsätt leverera som bara ni kan! 🙂

 • Alex

  Tjena Micke, just köpt ditt whey och vill ba säga att jag är ruggigt nöjd med det.
  Nu till frågan. vad tycker du om träningsupplägget PPL, eller press, drag och ben på svenska? Och har du själv någon favorit-splitt eller träningsupplägg?

  Du är en underbar person som jag gärna hade myst ner mig i soffan med, MVH din hemliga manboy.

 • Emelie

  Hej Mikael!

  Vill först och främst tacka för det godaste proteinet jag provat hittills (jag har provat många)!

  Till min fråga: jag undrar hur jag ska göra för att få fram mina magrutor och behålla dem synliga? Jag ska inte tävla utan jag vill bara vara snygg året om!

  Hur ska jag äta och träna? Kan du ge mig exempel på hur en dags mat kan se ut ungefär?

  (ps jag förstår att jag måste bli av med underhudsfett genom ett kaloriunderskott men jag undrar hur jag ska behålla looken sen)

  Stort tack på förhand!

 • Michael Ratzinger

  Tjenare Micke! Riktigt roligt att du dragit igång dessa pwo-snack igen.
  Till min fråga, jag har nämligen svårt att käka frukost, men det funkar att dricka den sk roddy special. Tack vare dig jag hitta den då jag såg att du gjorde den i ett videoklipp. Så nu undrar jag vad du anser om den (innehåll och näringsvärde) ? Stort tack till dig och Emelie ni är stora förebilder! Kram på er 🙂

 • Eric

  Tjena!
  Jag undrar hur ofta du tränar och vad du tränar på de olika passen?

 • Albin Pålsson

  Moss!

  Vad tycker du om Martin Löwgren?
  Rent kunskapsmässigt, åsiktsmässigt osv.

  Fridens liljor.

 • André Nyström

  Hej Micke, Ska köra min första tävling (men´s physique) ,har en vän som coachar mig med mat och kost men inte heller han har tävlat innan på detta sett då han satsar fullt på crossfit , Min fråga: Tips angående de sista veckorna/veckan för att komma stenhård till scenen gällande (fett/kolhydrater i kosten , vatten intag , salt , kostilskott, laddning/tömning mm ) . Diggar er rejält grymt snack varje gång! Bra motivation i deffen keep it up!

 • Albin Pålsson

  Moss!

  Såg en tröja du hade på dig i ett av avsnitten utav årets biggest loser som jag ville fråga om!
  Head up, chest out och heart first stod det i en vit rektangel på bröstet med en svart tröja i bakgrunden.
  Hoppas du hänger med vad jag menar. Finns den att köpa eller kommer finnas att köpa inom snart framtid? Svinsnygg.

  Fridens liljor.

 • Albin Bellander

  Tjenare Micke! Har precis druckit gateway och ska snart iväg och träna och har stora förhoppningar!

  Till min fråga. Jag undrar om jag på något sätt kan träna upp min nacke! Inte för tjurnacken utan jag har en ganska svag nacke efter en hockeyolycka för många år sedan så jag undrar om det kanske finns någon övning som stärker upp styrkan i nacken!

 • Vithanh

  Hej Micke!
  Jag undrar ifall du kommer att vara i fitnessgalan nu i maj?

 • Gabriel Jansson

  Hej Mikael, all cred till er som gjort världens bästa PWO!

  Jag kör på både Gateway Omega & Nova, och får sjuk pump. Armarna kan svälla 3-4cm med pump. Galet! Dock så halkar vänsterarmen efter p.g.a. en axelskada jag dragits med. Hur ska jag göra för att bli jämnstark i båda armar?

  Ha det bra och keep up the good work!

 • Kevin Björ

  Tjena Mikael, skulle du kunna ge mig lite tips på hur jag ska deffa? Vill väl som alla andra att få fram musklerna lite mer men iallafall ska jag köra tungt med låga reps? Eller lite lättare med tex 10 reps? Tips på vad man kan ät till frukost och efter gymmet?
  Fortsätt med dina Pwo-snack otroligt roligt att kolla på.

 • Jessica

  Tjo! Vad kul att du börjat med ett kontinuerligt snack igen, lyssnade förut på AV-podden och har verkligen saknat ta del av dina tips osv! Nu tänkte jag iallafall langa lite frågor här till dig som jag undrar över!
  1. Jag är en person som alltid tyckt om en högre koffeinmängd i Pre-Workouts, men anar att det finns en viss gräns för vad man vill ha som en dosering då marknaden oftast ligger på samma. Så du undrar jag utifrån er själva, varför valde ni en dosering på 200mg i eran Gateway Omega och inte mer? Vilka nackdelar finns det med att göra en Pwo med högre dosering?
  2. Kommer ditt Pre Workout Snack komma till Podcaster-appen med? Vore otroligt tacksamt!
  3. Jag tycker eran ”kollektion” utav produkter är fullständigt komplett, men tycker ni själva att ni/marknaden saknar produkter med vissa syften, och isåfall vilka?

  Tack igen för era unika kosttillskott, och att ni litar på förmågan ni har är något som marknaden faktiskt behöver!

 • @imgonnabeahunk

  Hallå!

  Har precis upptäckt denna kanal, kul initiativ och riktigt schysst att du delar med dig av erfarenheter och även konkreta tips. Väldigt schysst!


  Nu har jag provat Omega och Nova, dessvärre verkar jag vara immun mot Pump, för att inte ens med båda, blir det någon mer effekt än att man blir något piggare. Men det var goda grejer och det är kul att andra upplever dem mer effektiva. 

Regenerate – Mycket god, märker väl inget direkt i måendet, utan jag litar på att det den utlovar fungerar.

  Jag tänkte höra, vad har du för tankar kring träning inför hinderbanor-lopp. Jag ska springa ToughViking den 14 maj och de krångligaste hindren är t ex att ta sig över containrar samt att springa uppför den där stora rampen. Jag kan tänka mig att basövningar överlag, i synnerhet överkroppsövningar som pullups, stångrodd, militärpress och dips t ex kan vara bra. Eller egentligen alla övningar där man lyfter sin egen kroppsvikt. Några tankar?


  Och sist men inte minst, vad bänkar Emelie? Och om du skulle vara en godis, vilken godis skulle du vara då?

Och, de viktigaste av allt, vill du vara med mig och min kompis och springa loppet? Jag bjuder på startavgiften : )

 • johan-landstrom

  Tjena! Grymma pwo snack och ser fram emot nya restless säsongen!

  Kommer ni fortsätta sälja restless t-shirts och får ni in mer av restless snapbacks?

  Har ni några nya smaker av bcaa på g samt whey?

  Kör nu med banana toffe och den är grym, kan man kombinera den med regenerate efter gympass?

 • Adam Häggblad

  Tjenare Micke!

  Jag är en kille på 20 år, och har hunnit varit aktiv på gymmet i snart 5 år, och går verkligen all-in.

  Med att jag bland annat ställt alkoholen på hyllan sedan en lång tid tillbaka.

  Men nog om det, jag har en fråga till dig.
  Vet du hur man kan träna upp sig i chins, på bästa sätt??

  För så fort jag hänger mig i chinsräcket nu, så känns det som om att jag skulle vara fastkedjad i golvet.. Och det har varit likadant enda sedan jag började på träna på gym,
  Det tar verkligen stopp med andra ord.
  Och jag är som sagt glad om jag bara kan göra ett par stycken.

  Jag nöter även mycket i latsdrag, då högreps och tungvikt varierar, lika så med brett -och smalt grepp.
  Sen kör jag även mycket kabel -och hantelrodd, och försöker köra mycket baksida axlar.

  Men det verkar ändå inte hjälpa..
  Vet du vad jag gör för fel, och har du några andra tips på övningar eller annat som kan hjälpa en?
  Så jag iallafall kan göra ett tiotal chins i framtiden?

  Tack på förhand, och fortsätt med det ni gör!!
  Ni är en enorm inspiration!

  Mvh: Adam

 • Stråhle

  Hej Micke!
  Använder det flesta av Aldrig Vilas kosttillskott och är så sjukt nöjd med allt, finns inget att klaga på. Sen att ni lyckas så jäkla bra med alla era smaker på produkterna är ett stort plus.
  Nu till min fråga, jag undrar ifall det räcker med den kreatinen man får i sig av er pwo och Regenerate som intas efter efter varje träningspass. Tränar 4-5 dagar i veckan och mestadels styrketräning.
  Tack på förhand och fortsätt med det ni gör, ni är bäst!

 • Simon

  Hej! Fortsättning på mina problem med kreatin och dålig hy. Jag har testat rent kreatin men inte sedan jag började misstänka att det var kreatinet, efter det har jag endast testat med diverse produkter som innehåller kreatin. T.ex. Regenerate och gateway. Vad kan det bero på? Jag undrar också om ni kommer att släppa en recovery produkt utan både koffein och kreatin?

  //Simon

 • Javier

  Hej Micke!
  Ber i förväg om ursäkt för min WALL-OF-TEXT! 🙂
  PWO-snack är nog det som är bäst på youtube just nu. Sitter och har dom igång i bakgrunden under tiden jag jobbar! LOVE IT! Längtar tills Restless drar igång!

  Jag är en 27årig Sundsvalls-son som i höstas vägde 110kg-gosighet!(185cm lång)
  Gick med i ett program som fick ner mig till 86kg på 12veckor(ren viktnedgång med vardagsträning + lätt cirkelträning).

  Från november fram till idag har jag bibehållit min vikt 86-88kg och har gått från tanig till mer muskulös.
  Jag kör mitt träningspass 6 på morgonen 5ggr i veckan(mer ork på morgonen än på eftermiddagen efter jobbet). Lördagar kör jag HIIT pass med min fästmö.
  Jag har hela februari/mars tränat med vikter från lägst till mitt max á 10reps x 3 set. Jag vill ju växa lite till och få lite större muskler och såg på någonstans om att man behöver chocka kroppen, så nu har jag börjat med powersets(?) där jag hoppar på tyngre vikter ganska så direkt för att sedan gå neråt. Vad säger du om detta? Ska jag/man variera på detta sätt varannan månad för att inte vänja kroppen? Ska man ändå värma upp, då med lättare vikter?

  Jag käkar, vad jag tror, bra med mat över dagen, närmare bestämt 4ggr om dagen där jag på morgonen direkt när jag kliver upp fixar BCAA som jag smuttar på tåget på väg till gymmet och har halva flaskan under passet.
  Efter träningen kör jag regenerate(F*CKING stålmannen-dricka!) för att återhämta mig(har slutat med whey100 efter pass och kör den som mellis)
  När jag kommer till jobbet runt 07:20 – 07:30 så sätter jag mig och käkar 2 hårdbrön med 2 kokta ägg på, fiberhavregryn 1-1,5dl och hallon + 1 kaffe.
  Klockan 12 är det lunch och jag käkar alltid matlåda, något slags protein, med någon kolhydrat(couscous, bulgur,mathavre, fullkornspasta) och sallad.
  16:00 käkar jag mellis, ca 1dl kvarg med 1 näve bär+frukt eller min whey100 med banan eller liknande.
  Runt 19-20 så käkar jag middag som har samma upplägg som lunchen.
  Lägger mig 22-23.

  Ska jag äta mer för att bygga mer? Bara rädd att jag ska göra magsäcken större än vad den är idag och rädd att hamna i gamla vanor(fortsätter äta för att det är gott).
  Käkar inte skräpmat, godis, chips och inge läsk till vardags, bara om det är tillställning eller middag hos päronen någon helg.

  Jag har mitt bröllop i september och vill vara lite bitigare tills dess.

  Tack så mycket för att du finns, du är en stor inspirationskälla i allt du gör!

  //Javier

 • Arvefalk

  Tjenare!

  Älskar dina PWO: snack! En stor höjdpunkt i veckorna!

  Har velat testa din Gateway ett tag men har inte blivit av pga att den innerhåller kreatin. Körde rent kreatinmoohydrat från body science innan men upplevde att jag fick mycket finnar av det i ansiktet och på ryggen. Därför slutade jag med det och det har blivit sjukt mycket bättre.

  Men då till frågan, såg att i din gateway var det Kreatinpyruvat och inte kreatinmonohydrat som i de flesta pwo:er. Vad är det för skillnad på dessa två kreatiner?

 • Paulina

  Tjena bästa Micke!17årig tjej här som styrketränat sedan höstas. Hur kommer jag igång med knäböj med skivstång? Alltid kört i smithen eller bara vanliga squats. Körde med stång +10kg i helgen och det är riktigt svårt med balansen, hela min överkropp ramlar frammåt och jag får extremt dålig hållning och teknik. Något bra tips?
  Kram du är bäst!

 • Oscar

  Hej micke vad hände med att du skulle blogga 2-3 gånger i veckan :/?

 • Leo Jernberg

  Tjenare micke, Jag fyller 16 år och väger 93 pannor (190 lång). Jag har tränat på gym i cirka 2-3 år. Jag älskar marklyft, knäböj och bänkpress och har kört mycket av det ett tag. Men har nu blivit mer och mer intresserad utav chins, dips och muscle-ups osv. Men jag har ganska svårt med övningar som involverar kroppsvikten. Min fråga är om du har några tips för hur jag ska göra. Ska jag satsa på att sänka kroppsvikten eller ska jag bara försöka bli starkare? Eller ska jag göra både och? isåfall hur?

  Tacksam för svar och dina PWO-snack är riktigt grymma. Mvh Leo

 • Ludde

  Tjenixen Micke! Måste säga att jag blivit beroende av PWO-snack, sitter och plöjer avsnitt varje dag, sjukt bra och även motiverande!!

  Nu till min fråga, jag är en kille på 17 år och i Oktober så kände jag att det var dags att ändra min livsstil. Jag började att springa utomhus ca åtta kilometer varje dag, slutade med allt socker, onödigt fett osv. Körde även styrketräning hemma i form av bicepscurls, lite bänk samt alla andra standardövningar. Detta gav snabbt resultat och i Januari hade jag gått ner till 70 kg från 79 (178 cm lång). I Januari började jag träna på gym och blev mer seriös i min träning genom att köra fem dagar i veckan med två muskelgrupper per pass. Jag dricker även BCAA & kreatin. Känner att jag verkligen blivit starkare samt att det syns mer och mer på kroppen att jag tränar. Sen dess har jag dock bara gått upp ett kilo, jag väger just nu alltså 71. Är absolut inte kunnig inom dessa områden då jag är en nybörjare men det känns som att jag borde gått upp mer i vikt i muskler. Har inte jättebra aptit vilket gör att kanske inte äter så mycket som jag borde. Kör inte med proteinpulver, gainer eller liknande, borde jag det?

  Vad borde mitt nästa steg bli för att öka min muskelmassa?

  Sen har jag en liten fråga till, har blivit extremt sugen på att testa regenerate, dock undrar jag om jag fortfarande behöver inta kreatin vid sidan av den eller om den räcker till.

  Tack för att du gör dessa episoder, grymt motiverande & intressanta! Ha det bäst!

 • Tobias

  Tjena Micke!

  Går nu in i en deff och undrar hur du tycker man ska lägga upp styrketärningen med antal set, reps, osv?
  Love you man!!

  /Tobias

 • André Fröjd

  Tjena Micke!
  Har fråga ang fusion core. Ska man ta rekommenderad dos (3 kapslar) på samma gång eller utspritt över dagen?
  Ska man ta den på tom mage eller inte?

  Tycker att ni gör riktigt bra produkter med bra smak och kvalité. Men är inte nöjd med regenerate, smaken var inte alls vad jag hoppats på (raspberry), kunde knappt dricka en klunk. Samt att jag kände att det inte gav någon skillnad efter träning. Måste vara något fel på min kropp efter allt gott jag läst och hört om den…

  Men ni ska ett stort cred över allt ni gör som så pass litet företag som ni är!! Grymma är ni.
  Hade gött

 • Ebbe

  Tjena!

  Sitter och ser biggest loser i repris. Det slår mig att det är rätt tufft att folk åker ut när det handlar om hälsa. Frågan därför: får de som åker ut någon typ av träningsprogram/uppföljning eller liknande?

  Keep up the good work!

 • Douglas Grönborg

  Tjena Mic

  Jag har börjat köra Josef Erikssons bänk program, då jag bänkar 3 gånger i veckan. Som jag förstår det så kör du på samma, men hur lägger du upp resterande muskelgrupper runt hans schema?

  Tack för att du är den du är, keep up the good work!

 • Felix

  Hej!
  Ska precis börja med din fusion core, har du några tips för att maximera effekten?

  När skall jag ta tabletterna? Hur ofta och hur mycket skall jag träna under perioden då jag äter dom?

  Btw du är en stor inspirationskälla, fortsätt med det du gör!

 • Petter Johansson

  Tjenare Mikael! Jag vill tacka för alla grymma produkter du / ni gör! Nu till min fråga, har sedan flera veckor gått på en strikt LCHP Inga kolhydrater i form av ris,pasta bröd osv… Ingen alkohol eller något annat som skulle bryta mot dieten. Tar däremot gateway varje träningspass därmed 6-7 dagar i veckan. Den innehåller ju Kreatinpyruvat, kan de binda vatten hos mig och göra att min första viktnedgång ( brukar ligga på ca3-5 kg – de första 2 veckorna) bromsas in en aning mot I vanliga fall då jag har slutat med kreatin tidigare år? Vill än en gång tacka för det ni gör och ni är verkligen sanna inspirationskällor!

  Tack på förhand!

  // Petter från Kinna

 • Proud/MixPix

  Herro Mike! Du nämnde förut att du fått ordination av din terapeut att inte sitta och trycka på ilska och frustration, utan släppa ut den. Har du några konkreta tips du fått med dig på vägen om hur man ska lyckas med det utan att nånting går sönder? Pxlpuss /Mixpix

 • Pontus Ek

  Tja Micke! Jobbar på MM’s lager i Gbg, visste du att vi gjorde fel å sålde alla AldrigVila produkter för 20kr/st istället för 20%?😂 Snacka om att folk bunkrade upp å även en själv hahah😉😄

 • Kevin Björ

  Tjena Micke, tänkte om du kunde dela med dig om hur ditt träningsschema såg ut när du såg ut som på bilden till höger https://www.instagram.com/p/BDOKeSWtb-H/?taken-by=avmhollsten&hl=sv

  alltså undrar vilka muskelgrupper du tränade och och hur din kost såg ut? mvh

 • adina adina@perpals.se

  Hej, har undran kring invägning och mens i Biggest Loser. Hur går dom tillväga om en tjej har mens under invägningen? Har själv PCO som är en otroligt vanlig hormonrubbning bland tjejer och går upp mycket i vätska i början av varje mensvecka, kan gå från 62 till 67 kilo under en natt i princip. Men man behöver ju inte ha en hormonrubbning för att svälla upp totalt vid mens/ägglossning. Har länge undrat hur de tar hänsyn till detta? Förstår att det kan vara svårt att mäta, men att inte ta hänsyn till det vore ju otroligt orättvist.

 • LouiSe

  Hej!
  Du har otroligt mycket klokt att säga, gällande det mesta 🙂 Nu undrar jag om du kan ge mig några tips gällande gym/styrketräning när målet är att gå ned i vikt? Jag blandar i dagsläget konditionsmaskiner (gåband/crosstrainer) med de olika styrkemaskinerna. Ska jag köra många reps på en och samma maskin för att sedan byta till nästa? Eller, ska jag göra t.ex. 20 reps på en maskin, 20 på nästa och 20 på nästa tills jag gjort mina maskiner och sedan börja om. En typ av cirkelträning. Vad har du för tips gällande det?

 • Sofia Maxén

  Hej!
  Tänkte bara fråga om aldrigvila produkterna tillverkas i Sverige? Elitsatsar i golf och hört att 78% av kosttilskotten som finns att köpa kan göra utslag på dopingkontroller och är inte jättesugen på en avstängning så vill vara säker på att det inte finns någon risk att AV produkterna körts i samma maskiner som andra dopingklassade preparat. Kört era produkter ett tag och hopps verkligen jag kan fortsätta göra de utan att vara orolig!! 🙂

 • Pehron

  Tjena Micke, du är en otrolig inspirationskälla och pwo-snack är höjdpunkter i vardagen.
  Kör i nuläget i princip bara dips(viktade), armhävningar och militärpress på presspassen och pull-ups(viktade) och rodd med hantel på dragpassen.(Avslutar alltid med varannat ben upp samt 8:or i luften) Min fråga är följande, bör jag komplimentera med någon mer övning? (Utom bänkpress pga att jag tränar hemma)
  Jag tränar ben två till tre gånger i veckan och undrar främst över min överkroppsträning.
  Tack på förhand och fortsätt med det ni gör!

 • ShrimpDaPimp

  Hej Micke! Är ett stort fan av dina PWO snack och Aldrig Vilas produkter som du och din fru har. Dock så undrar jag, finns det möjlighet att komma i kontakt med dig angående PT-träning och träningsupplägg samt hur enklast gör man detta?

  Keep up the good work och så lovar jag att också avsluta mina framtida inlägg med ”Nova + Gateway är bästa kombon” för min leverans från GymGrossisten dimper ner om någon dag!

 • Yoda

  Tjena Micke!

  Undrar lite hur jag skall bygga mina vader. Har lite problem att få ”snygga”. Problemet som jag känner är e att jag har smala anklar vilket jag tycker är fult hur stora vaderna än blir rent muskelmässigt. Tips på övningar eller allmänna tips om detta?

 • David Ylegård

  Tjena NoScope Mickeymouse!

  Har alltid haft problem med att bygga övre bröst, känner att jag måste ta tag i detta omgående.
  Är 20år och 184cm 104kg offseason. 12-14% bf

  Har kört olika perioder med diverse supersetts och droppsetts med alla olika övningar. Undrar vilka dina bästa tips är samt övningar

  Saknar tiden med dig och Justin!
  Mvh David!

 • Alex

  Tjaa Micke!
  Hur skulle du lägga upp ett pass bestående av biceps o triceps? Skulle du varva bicepsövningar med tricepsövningar? Eller skulle du köra färdig ena muskelgruppen först och sen börjat på nästa? Hoppas du förstår hur jag menar:)
  Grymt bra snack o produkter, keep that shit up!

 • Sebastian Hesser

  Hej Micke

  Kan man ta protein pulver vid 14 års ålder?
  Jag äter bra, tränar ca 5-6 ggr i veckan ibland 7 och har du några tips på att bli större vid över kroppen (övningar), kan också vara så att jag inte är helt klar vuxen.

  Tack för det du gör, kärlek till dig:)

 • Stefan Johansson

  Hej Micke!
  Jag försöker gå ner i vikt och har kört på gym i cirka 1vecka och kör cirkelträning hemma utöver gymmet.
  Just för tillfället kör jag med protien shake 2 ggr/dag och märker att detta inte har gett något.
  Jag skulle vilja veta vad jag ska göra för att gå ner i vikt och ändå bygga muskler? Jag har problemet med att allt satt sig runt magen och detta är ett komplex för mig.
  Du är bäst Micke!

  Med vänlig hälsning Stefan

 • sofiejosefsson_92

  Tja Micke! Vill börja med att tacka för all inspiration och motivation och inte minst alla era produkter! Tar i princip alla era produkter dagligen och har gjort det i ca 3 månader och har slagit PB i både böj och mark, och igår slog jag även PB i bänk igår, gick från 75 kg till 90 kg efter lite hjälp med tekniken. tänker börja satsa på styrkelyft och börja tävla, så till min fråga: kan jag ta gateway utan att vara orolig för dopingkontroller? Har förstått att det är olika regler för motionärer och de som tävlar..

  // Sofie

 • Felicia Kristoffersson

  Hallojsan Micke! 17-årig tjej från Norrland här som har lite funderingar;

  Jag är 169 cm lång och väger cirka 63 kg. Jag tränar 5 gånger i veckan och är också ganska vardagsaktiv. Jag har en otroligt stor aptit! Jag är inte under några omständigheter rädd för att äta ordentligt och jag käkar mycket mat. Trots detta så verkar jag inte bygga särskilt mycket muskler.

  – Vad bör jag äta mer av, och är det några livsmedel (pasta, bröd, kncäkebröd, etc.) som jag bör utesluta? Jag vill inte lägga på mig allt för mycket i fett, men att kilona på vågen ökar tack vare mer muskelmassa har jag inga problem med. Samtidigt vill jag självfallet att kroppen ska fungera optimalt och att jag får regelbunden mens, vilket jag inte har nu…

  By the way så är dina PWO-snack fruktansvärt bra! Ska fan nöta sönder alla avsnitt och du som person verkar så jävla störtskön!

 • Jack Jerndorf

  Hej ! Kan du dra igenom innehållet av Regenerate och jämföra den med Vanliga aminosyretillskott (EAA)(BCAA). Hur mycket har ni i Regenerate i förhållande till andra produkter. Menar då att du kan jämföra antalet Mg aminosyror samt magnesium med andra tillskott och vad man bör sträva efter som dagligt intag av ämnena ni har i denna.
  Jävligt jobbig och osamanhängande fråga men hoppas du fattar något av vad jag sa. Harebra! // Jack

 • Raija

  Hej Micke! Hoppas allt är super:D du är en motivationskälla. Jag är en tjej på 24, ca 170 och väger 56 kilo. jag tränar ganska hårt (enligt vad jag och min kropp specifikt tycker och känner). Tränar gym ca 5 dagar i veckan, springer likadant plus pw var dag med mina Ambullar. Har en tid känt att jag behöver lite boost. Så jag har köpt er gateway omega.Pumpen var grym, tackar för det😏 Men nu till min ordentliga fråga kan jag ta gateway omega när jag skall springa? Oftast är jag ganska seg och sliten, känner att jag måste springa för ja vet hur jäkla awesome jag känner mig efteråt. Och då tänker jag stt kanske gatewayen hade hjälpt till?

  Sen är de så att jag skall genomgå en ivf behandling. Skall jag trappa ner min träning mycket innan och under behandling eller skall jag köra på som vanligt?Alla säger så olika. Min kropp reagerar nämligen Väldigt dåligt när jag slutar träna och sen när jag börjar igen. Hela min kvinnliga mage säger liksom upp sig och slutar funka. Plus att jag mår ju rent av mycket bättre när jag tränar. Har även pco (för mycket testosteron i kroppen bl.a) så vad rekomenderar du?

  Beklagar för den extremt långa texten, du behöver inte svara på denna i ett pwo-snack. Utan i lugn och ro när du har tid. Ha en fantastisk dag! Ps. Vilket jobb ni och alla biggest loser deltagare gör. Gråter nästan varje gång för dem och ni är så tappra och bäst!

 • Mikael Sandström

  Tjenare Mikael! Gillar namnet! 😉 Hehe skämt åsido. Har en fråga om mina marklyft. För ett tag sedan så var jag uppe i ganska tunga vikter på marklyften och maxade runt 200kg. Men under mina träningspass då jag körde ganska tunga marklyft så blev formen ganska slapp och jag gick upp i väldigt höga vikter hela tiden. Jag antar väll att jag tänkte att jag kunde slippa undan ändå. Men så för några månader sedan fick jag väldigt ont i vänstra sidan av höften och detta efter någon form av maxlyft i marklyften. Först trodde jag att det skulle gå över men istället resulterade det i värre smärta efter varje pass som involverade ben eller rygg. Det slutade men att jag tog en del pauser från knäböj och marklyft då värken kommer tillbaka efter just marklyft och en del av knäböjen. Nu när jag tagit det lugnt med vikterna och inte kört så mycket av det så börjar jag bli intresserad av att avancera igen. Självklart så är det inte lika viktigt för mig att just öka i vikt i marklyft utan väll även utveckla min styrka på många positiva sätt. Grejen är bara att så fort jag går upp på högre vikten så börjar det kännas dagen efter eller när jag blir kall och jag vill verkligen inte riskera att göra något värre eller att skaffa mig en permanent skada. Så vad tycker du jag borde göra? Uppskattar verkligen ditt svar och fortsätt med vad du gör!

 • Felicia Kristoffersson

  Hallojsan! Glömde att fråga en sak som jag länge funderat på;

  Du och Emelie säger och skriver att man ska bygga upp en stor aptit och hög förbränning/metabolism när man är ung. Hur går detta till, vad äter man och varför? Borde man inte rent logiskt sätt gå upp i vikt om man äter mer än man förbrukar, trots att man styrketränar?

 • André

  Tjena Micki Mike!
  Har en liten fråga ang kost.
  På måndagar, onsdagar och fredagar sticker jag o gymmar mellan 9-12 sedan åker jag till golfbanan och är där i 6-7 timmar. Jag undrar om du har något tips på att få i sig efter gymmet som ger energi men ändå kalorisnålt…? Försöker gå ner i vikt och märker att en banan inte räcker… Och när jag kommer till golfbanan så blir det en korv och bulle…………
  /en dum fan i nöd, plz halp

 • Raija

  Hej Micke 🙂
  Jag är en tjej på 24,längd 169 och vikt 57.Jag tränar ganska mycket tycker jag själv. Gym 5 dagar i veckan och löpning lika så. Även långa promenader var dag med hundarna. Har köpt er gateway omega. Har bara tagit en halv dos var gång, men tycker den ger resultat ändå! Men känner att det händer inte så mycket med min kropp längre. I början kom förändring fort. Men nu känner jag mig bara svullen och ”stor” (förstå mig rätt jag är inte tjock men det känns så i kroppen). Jag vill inte ha stora muskler utan vill hellre bli ”slim”. Har pco (för mycket testosteron i kroppen), så jag har märkt att jag bygger ganska fort. Så va tycker du jag skall göra?

  En snabb fråga också, kan jag ta gateway omega när jag springer? Har gjort det ett par gånger och det har fungerat jätte bra. Ha en fantastisk dag!

  Mvh Raija

 • Sebastian Hesser

  Hej Micke

  Kan man ta protein pulver vid 14 års ålder?
  Jag äter bra, tränar ca 5-6 ggr i veckan ibland 7 och har du några tips på att bli större vid över kroppen (övningar), kan också vara så att jag inte är helt klar vuxen.

  Tack för det du gör, kärlek till dig:)

 • Martin

  Tjena Micke!
  Jag är en 21-årig kille som är 190 cm lång, har en morgonvikt på 105kg och en fettprocent på ungefär 11-12%. Jag har under några månaders tid kört en modifierad variant av Jim Wendlers 5-3-1-metod och fått väldigt bra resultat. Dock känner jag att jag fortfarande inte når upp i dem max som jag gärna vill. Jag har alltid trivts bäst i en rep range på 6-12 reps och det känns som att mina uträknade max (dvs 10 reps på 120 = ett max på 160) är mycket högre än mina max är i verkligheten. Därför undrar jag om du har några praktiska tips för hur jag kan bli mer explosiv och bli starkare på 1-3 reps?

  Tack för allt du gör! Dina PWO-snack är fantastiska att sitta och kolla på för en som mig som tänker på träning 24/7.

 • Elin

  Hejhej, Micke! I ditt senaste pwo-snack visade du och förklarade att det var bra att sitta i huk. Mitt problem (som jag hoppas att jag inte är ensam om) är att jag verkligen inte kan komma ner i den positionen. Så om att sitta i huk är lösningen på att öka rörligheten och jag inte ens kan göra det lilla, vad ska jag då ta mig till? Detta är ett problem som hindrar mig i min träning då jag till exempel inte kan göra knäböj med vikt (eftersom jag inte ens kan göra en riktig knäböj med min kroppsvikt).
  Om du har en lösning på detta får du gärna dela med dig. Är tacksam oavsett, du är grym! Tack på förhand!
  P.S. Fortsätt med det du gör! Hela du är uppskattad!!

 • Johan Helander

  Hej Mikael! Tack för all motivation du ger i dina PWO-snack! Nu till min fråga. Du sa i en tidigare video att du brukade köra periodisk fasta förut. Hur åt du då? Vilka tider fastade du och så vidare? Fortsätt med det ni gör! Tack så mycket!! 🙂

 • Emil Holm

  Tjena Micke! Du är grym på dessa pwo snack och längtar till säsong två av Restless Industries. Min fråga är om du skulle kunna nämna dem viktigaste kostillskotten för en 15 åring som tränar 6 ggr i veckan på gymmet? Tack på förhand!

 • Jack Jerndorf

  tjena Mikael, Varför är det bra med kasein? skillnader mellan vanligt proteinpulver.

 • Sofia Maxén

  Hej du skrollade förbi min fråga i ditt senaste pwo snack, men hoppas på svar denna gång:)
  Tänkte bara fråga om aldrigvila produkterna tillverkas i Sverige? Elitsatsar i golf och hört att 78% av kosttilskotten som finns att köpa kan göra utslag på dopingkontroller och är inte jättesugen på en avstängning så vill vara säker på att det inte finns någon risk att AV produkterna körts i samma maskiner som andra dopingklassade preparat. Kört era produkter ett tag och hopps verkligen jag kan fortsätta göra de utan att vara orolig!! 🙂

 • Pehron

  Tjena Micke, du är en otrolig inspirationskälla och pwo-snack är höjdpunkter i vardagen.
  Kör i nuläget i princip bara dips(viktade samt oviktade), armhävningar och militärpress på presspassen och pull-ups(viktade och oviktade) och rodd med hantel på dragpassen.(Avslutar oftast med varannat ben upp samt 8:or i luften) Min fråga är följande, bör jag komplimentera med någon mer övning? (Utom bänkpress pga att jag tränar hemma)
  Jag tränar ben två till tre gånger i veckan och undrar främst över min överkroppsträning.
  Bör även nämna att jag gör större förbättringar inom presspassen än dragpassen.
  Tack på förhand och fortsätt med det ni gör!

 • Richard Larsson

  Tja Micke!

  Jag har ett problem med mina axlar att dem lätt hoppar ur led när jag lyfter saker över huvudet och när jag kör bänkpress.
  Har du något tips på övningar som man kan göra för att stärka upp axlarna så dem slipper hoppa ur led hela tiden?

  Keep up the good work! 😀

 • Danne

  Tja Micke!

  Har du några tips på hur man ska lägga upp kosten om man ska gå ner i vikt relativt snabbt? Ska försöka gå ner ungefär 1-2 kg i veckan och är ej säker hur jag ska lägga upp kosten, har funderat på att testa periodisk fasta, är det något du kan rekommendera? Tack för grymma pwosnack och grymma produkter!

  Mvh,

  Danne

 • Fredrik

  Tjenare Micke du är en grym förebild och inspirationskälla. Nu till min fråga BMR har släppt en ny pwo med 4CE , https://bmrstore.com/se/4ce-220-g
  Är det något du har hunnit testa jag googlade lite på 4CE men hittade inget , vad är 4CE?
  Efter att lyssnat så några gånger om kombinationen nova + Gateway Omgega så köpte jag dom. Jag ångrar inte att jag köpte dom, Underbar produkt. Känner bra pump och rejält fokus. Smaken är sjukt jävla god. Passar mig perfekt 🙂

 • Maria

  Hej Micke! Tack vare dig så har jag äntligen hittat motivationen att börja träna. Har nu beställt Gateway och Fusion core, och har en fråga om Fusion core. Det rekommenderas att det tas på morgonen (om jag fattat rätt), men jag jobbar natt så det känns bakvänt att ta det innan jag går och lägger mig efter jobbarnatt…eller ska/kan man göra det? Eller ska jag istället välja att ta det när jag vaknar, innan jag ska och jobba? Vad tycker du är smartast att göra i mitt läge?
  Du är bäst och dina PWO snack är underbara att titta på. Jag lär mig massor av de, tack!

 • Ebbe Cool

  Tjenixen Micke!
  Köpte Whey med smak av Chai av er precis när den kom ut, dock tycker jag att den i princip endast smakar kardemumma. Såg att ni uppdaterat den, hur stor är förändringen och vad har ni gjort med smaken i uppdateringen?
  Är nöjd med alla era andra produkter!
  PS. Gateway NOVA slår allt och alla, outstanding!
  Med många coola hälsningar Ebbe Nyström

 • Filip

  Tja micke! Jag är en kille på 22 år jag har tränat seriöst på gym i typ tre år men spenderat mycket tid på gymmet sedan jag var 16. Jag har sista halvåret fokuserat mycket på böj och marklyft. Dock blir jag alltid helt slutskörd i ländryggen och det kan ta flera dagar att återhämta sig. Införskaffade ett bälte för att avlasta på tyngre vikter och det blev lite bättre.
  Men jag har ganska så mycket svank och funderar på om det kan ha med det att göra och vad ska jag i så fall åt saken?

  Hade gött! Puss och kram!

 • Michael Ratzinger

  Tjenare Micke! Riktigt roligt att du dragit igång dessa pwo-snack igen.
  Till min fråga, jag har nämligen svårt att käka frukost, men det funkar att dricka den sk roddy special. Tack vare dig jag hitta den då jag såg att du gjorde den i ett videoklipp. Så nu undrar jag vad du anser om den (innehåll och näringsvärde) ? Stort tack till dig och Emelie ni är stora förebilder! Kram på er 🙂

 • Hej Mikael. 2 frågor. Kul att se att du var på en ÖFK-match och var supporter all-in 🙂 Frågan. Kommer du från Jämtland? Andra frågan. I årets Biggest Loser har det inte varit samma enorma viktnedgång som tidigare säsonger. Ta t.ex. Simon. ~-15kg. Det borde han gått ner första veckan. Har ni ändrat något för årets deltagare i t.ex kosten eller är ser bara så det är i år?

  Tack på förhand!
  Forza Jonathan!

 • Paulina

  Hej Micke!
  En rolig men seriös fråga här! Vad anser du om att ragga på gymmet? Vad hade du som kille ( om du inte var gift) uppskattat att höra? Vilka komplimanger ska man ta till för att få hans uppmärksamhet? 🙂
  Kram du är B Ä S T, vi alla älskar dig så enormt mycket, hoppas du verkligen inser det!! <3

 • André Nyström

  Hej Micke, Ska köra min första tävling (men´s physique) ,har en vän som coachar mig med mat och kost men inte heller han har tävlat innan på detta sett då han satsar fullt på crossfit , Min fråga: Tips angående de sista veckorna/veckan för att komma stenhård till scenen gällande (fett/kolhydrater i kosten , vatten intag , salt , kostilskott, laddning/tömning mm ) . Diggar er rejält grymt snack varje gång! Bra motivation i deffen keep it up!

 • Mathilda Balboa

  Hola! Kollade BL avsnittet igår och läste sedan simons blogg. Vad hände egentligen med ditt lag, ang kokosfettet, hur kände de blå laget sig efter invägningen? Enligt simon så levererade blå laget sjukt bra siffror pga kokosfettet i kosten(?)

  Vill också säga att du är en riktig förebild!
  Kram MathildaBalboa

 • Andreas

  Tjena majk! Har lite funderingar kring mens physiqe tävlingar ! Vad är det egentligen de bedömer på? Förstår inte riktigt skillnaden mellan bodybuilding och mens physiqe mer än att de poserar olika och har olika poserings kläder! Tack återigen för grymma PWO snack !:) ska bli sjukt kul med restless industries säsong 2 !:)

 • Daniel

  Hallöj Mr. Hollsten, jag har en fråga angående kost och träning.
  Jag tränar 4-5 gånger i veckan på gym och vanligtvis även 2 fotbollsträningar (borta pga skada nu sen en tid tillbaka) och jag undrar då om jag bör äta mer de dagarna det blir dubbelträning, alltså med både fotboll och gym, för att bibehålla muskelmassan jag redan har, jag vill alltså ligga på en balans i kosten men undrar då om jag bör utöka kosten eller äta som jag gör resten veckodagarna?

  Är så sjukt taggad på nya BCAA smaken och vill samtidigt ge er beröm för Gateway, absolut bästa produkten jag testat. Att ni fått till både sjuk smak (både Cola och äpple) och effekt är ni ensamma om! Har inte provat Nova än men det ska göras inom en snar framtid 😉

  Puss i ljumsken / Gla’ Östgöte

 • André

  Tjena Micki Mike!
  Har en liten fråga ang kost.
  På måndagar, onsdagar och fredagar sticker jag o gymmar mellan 9-12 sedan åker jag till golfbanan och är där i 6-7 timmar. Jag undrar om du har något tips på att få i sig efter gymmet som ger energi men ändå kalorisnålt…? Försöker gå ner i vikt och märker att en banan inte räcker… Och när jag kommer till golfbanan så blir det en korv och bulle…………
  /en dum fan i nöd, plz halp

 • Rasmus Walldoff

  Tror du det finns ett samband mellan styrketräning och prestation inom idrott? Specifitetsprincipen säger ju emot det men det borde väl ändå vara ett bra hjälpmedel?

 • Martin

  Tja boss, tänkte höra om bra tips för oss med långa armar att bli starkare i bänkpressen, ligger efter mest i bänk och skulle verkligen vilja få mycket mer styrka i brösten. Alla tips är mottagna, keep up the good work!

 • Oliver

  Tjenare micke! du är en riktig legend! Nu till min fråga: jag är 15 år och tränar cirka 7-12 gånger i veckan och har fått eran bcaa cola några gånger av en kompis och funderar nu på att köpa den för gillar den riktigt mycket! men är det bra för min ålder eller ska jag vänta lite? 🙂

 • Tobias Lundin

  Hey Micke!
  Gillar skarpt alla sköna Pwo-snack du lägger ut, grym info, gött häng och massa goa skratt. Keep it up!!
  Här kommer några frågor:
  Jo jag har vänner som är i stort sätt är rädda för att använda vissa kosttillskott som tex protein pulver, pwos och olika vitaminer i tablettform kan inte du förklara lite gött för dom varför man kan ”borde” använda sig av kosttillskott så dom hör det av en av dom större?

  Sen har jag en till fråga, Jag har en tjej kompis som inte vågar dricka energidrycker med tankar på taurininnehållet vilken känns konstigt, är taurin bra eller anus? Och varför har dom flesta energidryckerna det?
  Tack som f*n för svaren och allt gött snack!
  Du är en stor inspiration inom träning och företagande!:)

 • LouiSe

  Hejsan hoppsan! PWO-snacken är toppen och det är du med! Min fråga gäller denna gång biggest Loser. Du verkar vara en kanontränare som har sitt hjärta i deltagarnas träning och framsteg. Hur ser en dag ut för de tävlande. Kosten, vad de äter, och hur tränar de. Lite syns i programmet, men vad är det vi inte ser? Hur ser deras dag ut helt enkelt 😊 Och hur ser dagarna ut för de som åker hem? Då återgår deltagarna till arbete antar jag. Vad ger ni dem för stöd då i träningsväg?

 • Herman!

  Tjenare Micke!
  Underbara PWO-snack, rullar i bakgrunden när jag jobbar o livar upp situationen nått enormt! Grym inspiration o dina produkter som så många skrivit är grymma!
  Tänkte kolla vad du anser vara den bästa övningen att lägga till för att bli bättre i marklyft och om du har några bra stretchövningar att göra för att få en bättre rörlighet i marken!
  Ha de gött o fortsätta vara Du!

 • Mackan Andersson

  Hej gubben!
  Hoppas allt är bra med dig! Tänkte bara säga till dig och till alla ni som lyssnar att jag gjorde ett fruktansvärt misstag förra veckan. Det slog slint i skallen på mig och jag valde Rich Piana’s ”KILL IT!” istället för Gateway Omega för jag tyckte det skulle vara kul att testa. Saken är den att den kostade lika mycket men fyyyfan vilken skitprodukt. Effekten var så fruktansvärt obefintlig att det inte går att beskriva med ord. Så till alla er som klagar på priset på Gateway, sluta upp med det omedelbart. Själv så stod jag ut 2 pass innan jag fick lägga ut samma summa igen för att få en burk Gateway. Jag stod helt enkelt inte ut med KILL IT!. Gateway är absolut den bästa PWOn på marknaden och värd varenda litet öre. Effekten är löjligt bra trots diet med lite kolhydrater. 6 av 5 i betyg.

  Ha det så bra och hoppas vi ses på Karins bröllop i augusti 😊 Morsan hälsar!
  Puss!

 • Jeppe Lundblad

  Hej Micke !
  Skulle först säga tusen tack för dina visdomsord och kunskap inom träning !
  Tycker om alla era produkter smakerna och effekten som dem ger är ju bäst (getway o nova bäst som finns)
  Nu till min frågar jag har nu nydligen köpt FUSION CORE tänkte bara fråga om tips när man ska tar den och kan man tar alla dem andra kosttillskotten unden tiden när man tar då fusion core? Med vänlig hälsning, Jeppe

 • Arvefalk

  Tjenare Micke!
  Skrev en fråga för någon vecka sen som kom med i avsnitt 97 om Kreatinpyruvat och kreatinmonohydrat men fick inget riktigt svar på det och du sa att du skulle kolla upp det till nästa avsnitt men det kom inte. Så drar frågan igen.
  Såg att du hade kreatinpyruvat i din gateway och inte kreatinmonohydrat som de flesta har i sina PWO:er, vad är skilnaden? 😀

 • Johan Flygar

  Hej Mikael. Vill vara klyschig som alla andra här och tacka för en grym kanal! Alltid finns det något att diskutera runt fikabordet på jobbet. Har precis införskaffat mig en ab roller och undrar vad du har för synpunkter på den. Har dem senaste åren inte haft problem med rutorna men är sugen på att börja köra mer med denna istället för andra övningar. Hört att många får ont i ryggen av dem, testat den i ett par veckor utan att upptäcka några problem. Är rollern 2016 års beach trend? Tackar //Johan

 • Jessica Virgin

  Det pågår ju ständigt en debatt om BCAA VS EAA och det har kommit en del forskning på senare tiden som bla visar att eaa är mer effektiv än bcaa på att stimulera proteinsyntesen. ( http://tranastyrka.se/eaa-ar-battre-bcaa/ )
  Eftersom jag är lite nördig, och tycker det är sjukt intressant, när det gäller protein o sånt ( #nerdthefuckup 😅 hehehe ) så är jag nyfiken på om ni har planer på att slipa på ett eaa-tillskott? Jag vet att det ör sjukt svårt att få till smaken på eaa men måste ställa frågan, ser framför mig vad ni med era andra sjukt goda smaker skulle kunna skapa. 🙃🙌🏼
  Tack för allt ni gör och för att ni är er själva 😎

 • Viktor Herrlin

  Tjena Micke! jag har gymmat snart ett helt år och märkt att det börjar hända lite grejer, väger 90 kg och är 189 cm lång, har lite för mycket kroppsfett lite här och där för jag åt nästan godis varje dag från klass 7-9, tycker du jag ska deffa först och få fram lite muskler som jag har byggt under snart ett år eller ska jag bulka fortfarande och äta på som bara den?

  Hare gött!

 • Viktor Herrlin

  Tjena Micke! jag har gymmat snart ett helt år och märkt att det börjar hända lite grejer, väger 90 kg och är 189 cm lång, har lite för mycket kroppsfett lite här och där för jag åt nästan godis varje dag från klass 7-9, tycker du jag ska deffa först och få fram lite muskler som jag har byggt under snart ett år eller ska jag bulka fortfarande och äta på som bara den? förlorar jag någonting på att deffa nu istället för att bulka?

  Hare gött!

 • Sandra (novaindex)

  Har ingen direkt fråga, vill bara tacka för allt grymt bra o inspirerande jobb du / ni gör och för era härligt bra produkter som får hjärnan att komma sig ur dimman när det behövs, grym energi o pump 😍. Du behöver ej oroa dig föör nya pxl för jaa tror nya smaken kommer bli grymt bra 👍 låter givet bli att avslöja mer än så 😁

  Tror ja såg dig vädra handen genom takrutan i Östersund i söndags 😝.. Fortsätt med det gör o va den du är. Hört av både sambon o hans anställde att du verkligen är lika genom äkta och trevlig som du verkar ( dom har varit kiropraktorer under några gladiator inspelningar) .. Lycka till med allt och taack för motivationen! Hade bäst! Känner er ej men kram till er bägge ändå 😁

 • Eric

  Tjena Micke!
  Jag har ofta hört att man bränner muskler när man springer, så jag undrar om detta är sant eller falskt?

 • William

  Hej Micke!
  Jag undrar på något sätt om det är farligt eller dumt att träna med träningsverk t.ex jag körde armar en dag och sedan körde rygg dagen efter
  Tack på förhand du är grym fortsätt med det du gör

 • Felix

  Tjena Micke!
  Jag är en ung grabb som älskar att träna på gym och undrar hur man tränar för att få bak axlarna efter allt spelande. Jag har också en fråga om ditt säljar team. Får man vara med i ditt säljar team även fast man är 16 år gammal?

 • Adam Häggblad

  Tjenare Micke!

  Jag är en kille på 20 år, och har hunnit varit aktiv på gymmet i snart 5 år, och går nu sedan 4 år tillbaka verkligen all-in.

  Med att jag bland annat ställt alkoholen på hyllan sedan ett par år tillbaka.
  Och siktar även på att kunna göra debut inom Men’s Physique till nästa år.

  Men nog om det, jag har en fråga till dig!
  Vet du hur man kan träna upp sig i chins, på bästa sätt??

  För så fort jag hänger mig i chinsräcket nu, så känns det som om att jag skulle vara fastkedjad i golvet.. Och det har varit likadant enda sedan jag började på träna på gym,
  Det tar verkligen stopp med andra ord.
  Och jag är som sagt glad om jag bara kan göra ett par stycken.

  Jag nöter även mycket i latsdrag, då högreps och tungvikt varierar, lika så med brett -och smalt grepp.
  Sen kör jag även mycket kabel -och hantelrodd, och försöker köra mycket baksida axlar.

  Men det verkar ändå inte hjälpa..
  Vet du vad jag gör för fel, och har du några andra tips på övningar eller annat som kan hjälpa en?
  Så jag iallafall ska kunna göra ett tiotal chins i framtiden?

  Tack på förhand, och fortsätt med det ni gör!!
  Ni är en enorm inspiration!

  Mvh: Adam

 • Hans Erik J

  Hejsan!

  Jag är en snubbe på 17 år som på senare tid blivit ganska ”skinny-fat”. Tidigare var jag väldigt smal, även fast jag åt mycket skräp. Jag antar att jag hade en väldigt bra förbränning naturligt, för träna gjorde jag absolut inte. Men den egenskapen tog tydligen slut, för nu när jag är 17 så verkar jag kunna lägga på mig fett precis som alla andra.

  Efter att jag stod i spegeln och för första gången märkte att jag höll på att bli lite skinny-fat förra sommaren, så blev jag chockad och valde då att köpa ett gymkort. Jag började styrketräna, men fortsatte att äta skit på helgerna. Jag förlorade inget fett, och min diet på träningsdagarna innehöll varken nog med protein eller kalorier för att bygga muskler heller. Så efter fyra månader utan någon som helst skillnad alls slutade jag att träna och nu sitter jag här framför datorn och känner mig bedrövlig.

  Min fråga är nu, ska jag cutta ner till mitt tidigare jag utan speciellt mycket fett (notera att jag knappt har någon muskelbyggnad alls) eller ska jag lägga mig på ett överskott i kalorier och träna hårt? Har du förresten något tips för det sistnämnda, alltså att ligga på ett överskott i kalorier, för jag ska enligt uträkningar ligga på runt 3300 kalorier och det anser jag skulle vara väldigt svårt med ”träningsmat”. Ursäkta att det blev ett rörigt inlägg men hoppas att du kan svara på ett bra sätt!

  Fortsätt med det du gör! Är ett stort fan av PWO-snack!

 • Joel Ahlden

  Hej Micke.

  Har nyss börjat kolla på pwo-snack och diggar de rejält.

  Jag är en 20 årig kille som tränat gym i 2 år men seriöst i ungefär 1.5 år. Detta senaste 1.5 åren har jag gått upp 20kg. Väger nu 88kg som 190cm lång.

  Nu till min fråga, är det orimligt att gå upp 12kg till tills 2017 utan att lägga på sig allt för mycket fett och se allmänt ”tjock” ut? Eller borde jag sätta ett mindre mer realistiskt mål? Vill upp på scen om ungefär 2 år och vill ha hunnit lägga på mig så mycket massa det går tills dess.

  Ni är en stor inspirationskälla! <3

 • Anton

  Tjena Micke!
  Har två frågor men måste börja med att hylla Regenerate, är inne på min andra burk nu, började med hallon och har nu köpt citrus (?) smaken, den är om möjligt ännu godare, sitter perfekt efter ett riktigt tungt benpass!

  Men nu till frågorna. Jag har skadat ena knät för ett tag sen och det gör ont när jag böjer benet helt, därför har jag problem med att köra legcurls och undrade om du har några bra övningar för att träna hamstrings och glutes när den övningen inte funkar för mig.

  I avsnitt 99 pratade du om att jobba upp svanken när man bänkar, vad är dina tips för att göra detta?

  Tacksam för svar, fortsätt göra det du gör, du är grym!

 • Sebastian Ågren

  Tjenare! Har du några tips. Är under deff och är då rätt ”trött” i kroppen. Energilös typ. Och de är ju inga större konstigheter då man trappar ner i energi-intag. Fått gått ner ganska mycket i vikter jag lyfter på gymmet. Och försökt ställa om mig från att lyfta tungt till hög-reps.
  Men nu till själva frågan. Har du några tips på bra mat som mättar men ändå inte innehåller allt för mycket kallorier som jag kan äta nu under deffen? Samt tips på att stå i mot hungern.

  • Pontus Ek

   Havregrynsgröt!:)

 • Christoffer

  Tjena Micke!

  Jag skulle vilja veta lite mer om er produkt bio colostrum. Har inte riktigt förstått föredelarna med denna och när man ska använda den.

  Tack för sköna pwo-snack och underbara produkter!

 • Peter Wåhlén

  Hej Mikael och Emelie,
  Vill först tacka för ditt svar på min fråga ang bcaa, fusion core och kyckling.
  Blir extrem varm inombords när jag hör någon ta sig tid att besvara en fråga så utförligt och det var skönt att få mina tankar bekräftade. Blir nu än mer motiverad av att fortsätta min ”diet”.
  Några frågor har bubblat upp:
  Har ni några tips på brutala magövningar? Kör ab roller, hängande benlyft, horisontella benlyft med fötterna i TRXband, brutalbänk och Prowler slade…
  Nova+ Gateway är ju magiska ihop.
  Tycker vissa gånger stimulantan i Gateway kan vara lite påtaglig.
  Frågan är om jag kan ta 0,5 skopa Gateway, skall jag då ta 1,5 skopa Nova för att kompensera till full dos?
  All kärlek till dig och Emelie för att ni kommit in i mitt liv!
  Peace out!

 • adde

  tjena Micke! vad hände med AV listorna på spotify? saknar AV hip hop enormt 🙁

 • Alex Ludwig Domenico Borghesi

  Tjeeena micke picke päronpung 😀 En snabb fråga, vad är pump bra för? Varför vill man ha pump, är det bara för skön känsla eller har det någon faktisk funktion? tack för allt allt allt ni gör och din sköna style! PS era kosttillskott är det enda jag kör på! älskar dem!

 • André

  Tjena!
  Undrar om du tror att någon av era produkter kan vara bra för en golfare?
  Tänkte kanske Nova…? För att få kontakt och bli varm i musklerna…eller…tänker jag helt fel? 😀

 • Pehron

  Tjena Micke, du är en otrolig inspirationskälla och pwo-snack är höjdpunkter i vardagen.

  Kör i nuläget i princip bara dips(viktade samt oviktade), armhävningar och militärpress på presspassen och pull-ups(viktade och oviktade) och rodd med hantel på dragpassen.(Avslutar oftast med varannat ben upp samt 8:or i luften) Min fråga är följande, bör jag komplimentera med någon mer övning? (Utom bänkpress pga att jag tränar hemma)

  Jag tränar ben två till tre gånger i veckan och undrar främst över min överkroppsträning.

  Bör även nämna att jag gör större förbättringar inom presspassen än dragpassen.

  Tack på förhand och fortsätt med det ni gör!

 • Fredrik

  Tjenare Mick du är en grym inspirationskälla, Det är första gången jag lyssnar på pwo-snack det är intressant , du är en smart människa keep it up 🙂
  bmr har släppt en ny pwo som ska vara bra har du testat den? varför är den bra?

 • Isac

  Tjäna Micke, jag har en fundering då jag börjar mitt bröstpass med att köra bänk, sedan efter detta brukar jag köra lite hantelpressar och andra bröstpressar. Men känner då att jag inte orkar riktigt köra dessa efter jag har kört bänk för det känns som att energin tar slut helt, då jag nästan skakar i muskler att det blir för tungt. Har du några tips på hur jag kan göra istället? det skulle vara bra isåfall. Grym du är Micke och ha det bra mvh Isac

 • Pontus Ek

  Får biggestloser deltagarna ta några av dina kosttillskott under de hårda träningsveckorna? Kan tänka mig regenerate och fusioncore hade varit en bra krydda:)

 • Sofia Maxén

  Tredje försöket 😉
  hej!
  Tänkte bara fråga om aldrigvila produkterna tillverkas i Sverige? Elitsatsar i golf och hört att 78% av kosttilskotten som finns att köpa kan göra utslag på dopingkontroller och är inte jättesugen på en avstängning så vill vara säker på att det inte finns någon risk att AV produkterna körts i samma maskiner som andra dopingklassade preparat. Kört era tillskott(bcaa och regenerate) ett tag och hopps verkligen jag kan fortsätta göra de utan att vara orolig!! 🙂

 • Carro

  Hej!

  Min sambo har kört på era produkter ett tag och är verkligen så nöjd. Detta har resulterat i att även jag har provat era produkter, bla Nova och Gateway. Måste säga att era produkter är sjukt bra, jag får ut så mycket mer av min träning och dem smakar dessutom väldigt bra, så många tack för det!

  Nu till min fråga: I samband med att jag orkar mer och blivit starkare tar jag nu tyngre när jag tränar. Detta har resulterat i att jag (i vissa övningar) får ont i handlederna och/eller armbågarna. Det blir bättre om jag minskar vikterna eller byter övning som inte belastar på samma sätt. Beror problemet på att jag belastar fel eller är jag bara svag på dessa punkter? Har du några tips på vad man kan göra för att förhindra detta?

 • Maria

  Hej Micke! Vill bara börja med att pwo snack är riktigt peppade och inspirerande, lär mig sjukt mycket! Fortsätt med de du gör! 😃
  Min fråga är jag är en tjej på 24 år jag tränar ca 4-5 gånger i veckan tränar mestadels gym och alltid cardigo efter passet men det där sista irriterande fetter runt magen/höften försvinner inte! Hur ska jag gå tillväga för att få den sista kicken och få en lite tajtare och mindre fett runt midjan?
  Ha en bra dag! Maria ☺

 • benet

  Tjabba Micke!

  Har en fråga angående light-läsk! Dricker nämligen en hel del sådant, framförallt under diet när man är lite sötsugen. Finns det någon nackdel med lightläsk? Triggar det insulinet?

  Förövrigt vill jag tacka för grymma produkter! Nova + Gateway är en ultimat kombo som alla andra skriver, men min favorit är ändå proteinpulvret! OUTSTANDING! Tack även för goa och informativa snack!

 • Bob

  Tjena Micke!

  Tack för dessa grymma pwo-snack. Intressant, lärorikt och en krydda i vardagens slit! När ska du plocka fram gitarren bakom dig och showa med lite gött plock?! Vad har du för favorit musik? Ha det gott king!

 • Staffan

  Tjena Micke!

  Har en fråga angående Regenerate, jag tränar ofta på kvällen och vill gärna ta regenerate efteråt men eftersom det är ganska mycket vätska man får i sig blir sömnen ofta störd då man måste springa och kissa flera gånger under natten, vad har du för tankar kring det, kan man ta det på morgonen efter eller blir det inte samma effekt?
  Har även en fråga angående gateway, kan man använda den som en energidryck, alltså för att bli pigg eller måste det vara i samband med träning?

  Fortsätt med dina PWO snack, väldigt inspirerande och intressant att lyssna på innan träningen! Ha det så bra 💪

 • Josefin

  Hej Micke!
  Tack för bra PWO-snack, du är en riktig inspiration! Tänkte höra om de snygga Restless-kepsarna, kommer de komma in i lager igen?
  Fortsätt vara du, du är bäst!

 • Martin

  Tjena Micke!
  Jag är en 21-årig kille som är 190 cm lång, har en morgonvikt på 105kg och en fettprocent på ungefär 11-12%. Jag har under några månaders tid kört en modifierad variant av Jim Wendlers 5-3-1-metod och fått väldigt bra resultat. Dock känner jag att jag fortfarande inte når upp i dem max som jag gärna vill. Jag har alltid trivts bäst i en rep range på 6-12 reps och det känns som att mina uträknade max (dvs 10 reps på 120 = ett max på 160) är mycket högre än mina max är i verkligheten. Därför undrar jag om du har några praktiska tips för hur jag kan bli mer explosiv och bli starkare på 1-3 reps?

  Tack för allt du gör! Dina PWO-snack är fantastiska att sitta och kolla på för en som mig som tänker på träning 24/7.

 • Robert

  Tjena Micke!
  Har en fråga om jag ska börja gå på diet eller inte. Jag är 18 år och har bulkat över 1 år nu, väger 82kg och har 15-20% i kroppsfett och min mage är riktigt riktigt svullen. Är det för tidigt att gå på en diet när man är 18? Ska jag istället fortsätta på ett kaloriöverskott och bygga styrka istället? Vad hade du gjort i min situation?

 • Emmelie

  Hallådär!
  När man äntligen klickat hem eran gateway för första gången och vad nu? inget nytt pwo- snack att inviga denna med??

  Vill ha ett nytt avsnitt nuu 😀

 • Johan

  Tjena micke! har en fråga angående fettförbränningspiller. De står att man ska ta dem på morgonen eller innan träning. Får så sjukt ont i huvudet av att ta dem på morgonen och kör gateway innan träning. Går de lika bra att ta dem under någon måltid under dagen eller blir det inte lika bra effekt? Tack för grymt bra PWO snacks

 • Philip Gatu

  Tjena!

  Hur gör ni med era hundar när ni är borta på jobb etc?
  Kan dom vara hemma ensamma?

  Tack för en grym podcast!!

 • Pontus Ek

  Restlesskeps i vit me svart text i framtiden?? Hade varit dröm!

 • Erik Lindström

  Hello Mikael Jordan!

  Du har pratat om att du tar flytande kolhydrater innan gymmet. Antar att du inte alltid gör det, men när du gör det – vad tar du då?

  Vill genuint tacka och beundra dig och Emelie för att ni offrar så mycket av er tid till oss alla och bjuder på er själva. Det är fint och det är stort av er. Önskar all lycka och stor framgång till hela familjen Hollsten.

  + Skulle vara grymt intressant att höra från dig hur du kontinuerligt hanterar och bemöter den yttre stress som varje dag osar omkring dig. Vart är du på din resa med stress? Har det varit tufft?

  Jag haltade i nästan 2 år innan jag upptäckte att jag var stressad (är 29-årig företagare) – åt Voltaren varje dag i typ 7 månader. Så fort jag låter stressen kontrollera mig har jag ont i hela vänstersidan av överkroppen och kan inte träna. MEN! Gör jag andningsövningar i 1 minut varje dag är jag redo att slakta alla uppgifter som en junkrat ultimate/whirlwind/instagib-rail och pressa på gymmet som en ursinnig bergsgorilla (med Gateway Omega och Nova ofc.).. Alla mina fysiska och psykiska hinder försvinner direkt! Det är mäktigt. Men nog om mig, sorry.

  Ska spara på krutet – sköt om dig till max!! 🙂

  /Norrländsk bergsbock från Sundsvall

 • Mattias

  Tja Micke! Jag har svårt att gå upp i vikt även fast jag äter mycket kolhydrater , protein osv och jag tränar 7-8 gånger per vecka, handboll och styrketräning. Några tips på hur jag kan gå upp i vikt, är 188 cm och väger 79 kg. Tack för sjukt bra produkter och fortsätt med Pwo snack, ger sjukt mycket hjälp!! See ya!

 • Jesper Holmberg

  Tjena micke 😀 När det står ”Drink with sweetener” på en pwo, vad ska man göra? För mig låter det som att du ska dricka det med typ saft men tror inte smaken blandas bra med det fattar 0

 • Max

  Tjena Chefen!
  följer med på pwo snack och Restless Industries, har lärt mig mycket där och har testat det mesta =) Väldigt nöjd över de kan jag säga!

  Men nu till min fråga:
  kan ni försöka få era produkter till Norge? MM Sports och Gymgrossisten har ju kommit in där så tänkte om ni kan följa med oxå??? =D

  Fortsätt med det ni gör, ni är grym som fan! =D

  mvh
  Max

 • Samuel

  Tja! Kan börja med att säga att jag gillar PWO snack starkt! Tycker du borde fortsätta med det så länge som möjligt. Hade tänkt att ställa en fråga också. Jag har problem med mina benböj, har sett att den här frågan har kommit upp tidigare och då kom du med tipset att sitta på huk ungefär. När jag gör detta går det inte heller bra, jag faller bakåt och känner att jag är väldigt stel. Har du några tips på hur jag kan förbättra?

  Tack för svar!

 • Rasmus

  Tjena Micke! Jag vill börja med att säga att jag uppskattar era produkter och din kunskap inom styrketräning, och framförallt att ni tar kosttillskotten så seriöst och inte ger ut några dåliga produkter. Nu till min fråga. Jag är en kille på 17 år som sedan ett och halvt år tillbaka styrketränar. Antalet pass brukar i snitt vara 6-7 pass per vecka. Då jag ofta kan känna att mitt dagliga protein behov inte riktigt uppfylls, och framförallt är jag dåligt på inte få i mig något direkt efter träningen, utan att det kan ta något timme, så är jag nu inne på att testa någon av era produkter, då jag hört mycket bra om dem. Jag är dock osäker på vilken av era produkter som passar mig bäst. Därför tänkte jag om du vill tipsa om vilken av REGENERATE eller AV WHEY, som är bäst direkt efter passet, om man snabbt vill påbörja sin återhämtning och vilken som kan tyckas passa just mig bäst. Något att ta in är också att jag inte vill lägga allt för mycket pengar, då jag inte har så mycket att röra mig med. Tack på förhand!!

 • Jack

  PWO snacken rullar på sista versen eller Micke :/ ?

 • johan-landstrom

  När kommer nya restless industies?😃👌

 • realmadrid87

  Hej!

  Jag är extremt koffein känslig och får tyvärr biverkningar därav jag aldrig tar PWO, eller koffein drycker. Jag är intresserad av att testa Eran pump PWO Nova, men är lite osäker om den verkligen funkar?

  Jag undrar också om ni kommer komma med någon koffein fri variant av eran PXL?

  Kärlek

 • Marcus Larsson

  Tjena Micke! jag ha precis börjat träna på gym är 18 år. Så min fråga är hur hårt ska man köra i början på gymmet? och hur mycket vikter ska man börja med? och det viktigaste är ska man börja dricka protein ?

 • Lovisa

  Hallå Micke! Jag är en 20 årig tjej på 170 cm. För en månad sen ändrade jag min livsstil. Jag slutade med sockret och kolhydraterna såsom pasta, potatis, ris osv. Vägde ca 98 kg kg vid dag ett och har idag gått ner 8 kg. Jag rider och tävlar i hoppning så mitt mål är först och främst att jag ska gå ner 20 kg för att må bättre och känna mig starkare, men även bli bättre i min satsning med hästarna. Är väldigt aktiv på dagarna, går till och från jobbet (bor på ett berg, så både uppförsbacke och trappor hem) cyklar oftast till och från stallet, rider varje dag. Jag anser mig som en mer vältränad tjockis (haha) men om jag jämför mig med de som varit med på biggest loser som väger runt de kilona så har jag, så ser jag inte lika stor ut som de kroppsmässigt.

  Så nu kommer min fråga, jag ska börja träna på gym och vill få bort mycket fett. Är det cardio jag ska köra mest? Eller hur hade du lagt upp träningen för en som mig?
  Du är grym btw

 • Hampus Hermansson

  Halloj jag är 16 år och har gymmat i ca ett halv år och vill få lite mer resultat. Funderar på att köpa din regenerate. Men då undrar jag om man ska ersätta sin vanliga protein som jag tar eller ska jag ta båda efter träning?

 • alexander walld

  Hej på er! Detta har inget med ovanstående inlägg att göra. Men här kommer ett önskemål från en fåförunnad kund som inhandlande specialutgåvan AV-militär t-shirt som fortfarande används och håller samt väcker blickar på gymmet.

  Mamma och pappa vill kunna matcha bebbe med en klädeskollektion med träningsbudskap för bebisar. Denna marknad är inte så stor idag, så jag önskar att ni startar i gång en sådan produktion – Restless och AV tryck. Kanske en AVlogga på pecksen. Storlek 50-och framåt 😀

 • felix

  tjena micke
  kommer ni fortsätta sälja FUSION CORE FAT BURNER?