Min fru sket på sig

Sådär… Nu har jag sagt det Emelie. Du bajsade på dig. Inte mycket men du gjorde det! VROOOM PANG lät det när hon rusade in genom ytterdörren och flyg-tacklade sig in på toaletten inför två gapande hundar och en livrädd man på övervåningen. En riktig dynamitbajs som hon burit på halva thaiboxningen och hela bilresan hem från Haninge. Emelie brukar säga att hon ”mår illa i röven”. Känner ni igen er? Hur många av er har bajsat på sig? ”Shartat” som det heter ”shit och fart” tillsammans. Jag tror inte det är så vanligt med en rejäl korv i brallan utan helt enkelt en oförberedd konsistenslös pangare i kallingarna. Jag tror det skits på sig jävulskt mycket mer än vad vi tror.

Aaaaaaaaaaanyway . Inlägg numero 2 alltså! HELVETE va kul. Jag är verkligen tillbaka och igår skickade jag på en 5a på 140kg i bänken. Det är darrigt utav helvete men det GÅR verkligen. Det går och jag är positivt inställd till framtida pass.

De här gångerna som jag slarvar med planeringen så hamnar mina benpass samma dag som bänkpressarna. Det betyder att jag följer mitt bänkschema först som består av ett noga planerat schema på bänkpresslyften sen ett gäng andra pressövningar och kompletterade isoleringsövningar.
Några exempel på hur det kan se ut Först bänkprogrammet sen Ben:

  • Bänkpress
  • Militärpress
  • Triceps
  • Baksida axlar
  • Utsida axlar
  • Ryck (arbeta sig upp till en tung etta)
  • Stöt (arbeta sig upp till en tung etta)
  • Böj 3 x 5 på 80% (3 reps 5 set på 80% ansträngning. Du kan översätta detta som 80% av ditt max också)

JOBB JOBB JOBB –

Idag så plåtade vi hela dagen våra nya tishor och kepsar och lite av det gamla lagret också. Store.aldrigvila.se kommer nämligen få ett ansiktslyft. Ett nytt ansikte som ni kanske inte känner igen var med på plåtningen. Hon heter Maxida Märak: https://www.instagram.com/maxidamarak/

Musiker, artist, teater, morsa ja lite/mycket allt möjligt och en ordentlig norrlänning. Jag, Emelie och hela Restless blev kära i hela hennes attityd så vi frågade om hon ville starta ett samarbete med oss och därav blev hela plåtningen med hennes deltagande en självklarhet. Bilderna är DÖLÄCKRA och jag är så JÄVLA nöjd med dagen. Känns skitkul att vi nu sakta men säkert börjar få struktur i bolaget och alla satsningar och att alla långa klibbiga tentakler av virriga viljor äntligen börjar lirka sig inåt igen i form av slutförda projekt.

Foto 2016-03-17 12 19 44
Så här kan det se ut när jag försöker regissera. Det blev mycket sånt idag och tillsammans med Marcus Syvertsen bakom kameran så blev det resultat på resultat hela tiden. Grymt!

Foto 2016-03-17 13 20 36

12068675_10153354414361691_4281720893530407533_o
Fin chey med lesk i hand

 

HAR DU NÅGRA FRÅGOR? –

Pwo-snacken rullar på fint och jag blir så glad över att ni tycker det är kul att det är tillbaka. Senaste PWOsnacket var igår:

I den här episoden så kom jag med en request ang nya frågor. Den requesten löd så att jag gärna skulle vilja att alla framtida frågor ställs här i kommentarsfältet. Jag behöver nya frågor inför imorgon och fredagens PWO-snack så snälla var så god att bomba på med frågorna här i kommentarsfältet, tack!

Jag tänkte skriva lite om kosten nästa inlägg på tisdag och prata lite mer om tillskotten (om jag inte glömmer bort och skriver om bajs igen). Är det något du tycker är krångligt med maten? Är det någon myt/rykte gällande kost som gör dig förvirrad? Jag kanske också är förvirrad men tillsammans kan vi nog ge varandra ett och annat tips.

Får jag avsluta med lite Disney? Tack! Jag och Emelie såg Zootopia på bio i förrgår. Shakira framför det sk ”ledmotivet” till den filmen. Frozen gjorde succé med sin ”Let it Go”. Personligen tycker jag den här kan ha samma chans. Jävligt feelgood så spara den gärna till kollektivtrafiken eller bilköerna imorgon.

Kram på dig och tack för att du läste!

PS. Glöm inte frågorna

SHAKIIIIRA!