Frågor och Svar 02

Då kommer ett sånt där fint inlägg igen utan så mycket information. Här i kommentarerna skriver du frågorna du vill att jag svarar på i nästa PWO-snack.

Är lite lagom trött idag. Har lämnat blodtester för analys av min lilla kropps vitaminer/mineraler/hormoner. Det är nämligen så att jag ska byta kön… Närå! Fast man ska aldrig säga aldrig… Har alltid velat testa hur bra jag skulle göra mig som tjej. Vi får la se helt enkelt. Emelie kanske blir less på att vara gift med en man och då får man ställa upp vet ni! GE OCH TA!

Jag försöker hinna med så många frågor som möjligt och om jag inte hinner det så återgår jag till det här inlägget för att hämta fler. När det blivit lite väl lång tid så skriver jag ett nytt sånt här.

Det senaste PWO-snacket blev poppis och det gör mig glad. Jag blir alltid glad när något som står mig varmt om hjärtat får mycket uppmärksamhet. Du kan kolla på senaste episoden här nedan:

Vill även tipsa om min nya favoritgrupp… Jag är SÅ besatta av de här franska tjejerna. AJ AJ AJ!

Här har ni ett roligt medley:

Och här en kaxig hiphop cover:

Och en mysig klassiker:

Ha det bra! Hörs och syns i nästa PWO-snack! PUSS!