Det är dags att vakna upp

Hej bloggen 🙂

Haha! Jag kommer aldrig glömma hur det var att skriva mitt första blogginlägg på aldrigvila.blogg.se… Så jävla mycket vilja, så mycket förutfattade meningar och så skitnödig start så det stod härliga till. Det där behovet att utmärka sig direkt – ”Titta på mig jag är inte som alla andra, jag har något annat… något unikt! HALLÅ!”.

20150214_7201 (2)

Det var ju ett tag sen och herrejävlar om jag vetat vad som skulle ske då. Jag ser på den här lite slafsigt sammansatta bloggdelen att det finns tidigare inlägg från en tidigare tid och… hur än roligt, spännande det är att blicka tillbaka och andas sentimentalitet och nostalgi så ber jag dig som läsare att totalt ignorera det som varit. Jag kommer nämligen blicka framåt med kikarsikte fr o m nu.

Jag har nu under en lång tid sprungit runt i en ganska så snurrig väg. Jag har tappat bort mig själv, hittat nya sidor, gråtit och skrattat och provat alla jävla träningssätt och livsfilosofier som jag kunnat trolla fram. Ursäkter hit och nya löften dit. Jag är och förblir Mikael… Killen som tappar bort sig hela tiden i sina texter och utlåtanden… han som erkänner sina misstag och börjar om och provar nytt. Jag vill fortfarande nå den där fördomsfria zonen inom mig själv där jag helt orädd ger mig in i nya utmaningar konstant MEN!

MEN!

MEN!

Jag måste inse mina begränsningar…
Min fru brukar hejda mig när jag helt plötsligt börjar prata om något väldigt ingående. Hon bromsar mig och förklarar att hon har ingen aning om varken vad jag pratar om eller varför jag pratar om det. Detta är för jag tänker 50% och säger 50% utan att veta om det. Jag tänker kanske i 10 minuter en lång kedja av tankar och funderingar som sen bubblar ut i ett utlägg inför Emelie som sen sitter där och inte riktigt kan förstå varför jag är så uppe i varv och engagerad i det jag säger eller varför jag är så negativ eller positiv.

2012671515379172769282_sbig

Detta gäller också min offentliga person och min karriär. Jag själv går igenom förvandlingar och utvecklingar, tappar bort mig själv och får nya intressen. Sen av någon helt galen anledning verkar jag få för mig själv att ni har 100% koll på detta och ska vara så himla förstående när jag helt plötsligt slutar posta på instagram eller upphör att existera på sociala medier.

Det räcker med den jävla skiten nu. Jag tog mig dit jag är idag inte bara på egen maskin utan med ett följe och en skara läsare så gav mig de bästa stunderna jag kunde ha fått under min egen utveckling. Så länge jag ej skriver något, filmar något, laddar upp något så finns jag inte. Jag är mitt varumärke och jag har därigenom ett ansvar. Antingen så spelar jag spelet eller så kliver jag av. Jag ska inte skylla på domarna eller materialet om jag förlorar matchen utan jag ska gå till mig själv och se vad jag kunde gjort bättre.

Något av det bästa jag någonsin gjort var att blogga på Aldrigvila.se. Jag var jävligt bra på att vara en nyfiken PT vid namn Mikael Hollsten som frekvent lämnade sina åsikter och tankar online för att diskuteras och skojas om. Jag vet fortfarande hur man är honom – och det är exakt det jag ska bli igen.

mikael-emelie

Idag är jag 32 år gammal och har hunnit bo i Los Angeles i 3 år och nyss flyttat hem igen. Mitt senaste beslut är att träna mig till en form som tydligt visuellt och praktiskt bättre än jag någonsin varit. Starkare och snyggare kan vi väl säga? Bra.

Den här satsningen sker ödmjukast med hjälp av proffs som jag mött genom mitt liv. Den största inspirationen jag haft i gymmet har alltid varit Mr Ako Rahim och vad skulle kunna vara bättre än att låta honom ta rodret för mig igen. Ako kommer därför hjälpa mig med mina olympiska lyft (ryck och stöt) samt benträning. Josef Eriksson bänkpressfantomen har redan sponsrat mig med ett rigoröst bänkpresschema så jag ska kunna slå mitt gamla personbästa (vi är redan väldigt nära).

Foto 2016-03-11 18 54 40

Summan av detta inlägg är enkelt. Jag ska börja om på nytt. Jag ska göra det som var så rent och fint från början. Jag kommer blogga 2-3 ggr i veckan och utöver det fortsätta spela in mina PWO-snack som många av er kanske redan sett. Det är ett 30 min långt videoklipp där jag svarar på alla era frågor som jag hinner med. Frågorna ställs på FB-gruppen: https://www.facebook.com/AldrigVila/ eller på Instagram: @AVMHollsten

Du kan se det senaste klippet här:

Nästa inlägg kommer på torsdag och då går vi igenom hur mina pass ser ut och kost/tillskott som kommer intas under hela den här perioden. Skriv gärna i kommentarerna om det är något du undrar över.

PS. Den här bloggen får ett ansiktslyft inom några dagar så tills dess beklagar jag lite den mörka dyrsta känslan 🙂